изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:15 EEST
Мистерия с изчезналата в морето млада жена    
Новини Все още няма никаква информация за самоличността или намерено тяло на удавена млада жена, която, както съобщи първо БЛИЦ, изчезна между 3 и 4 часа след полунощ в морето в района на Рибарския плаж във Варна. До момента не е постъпил и сигнал от роднини или близки за издирване на младо момиче, каза говорителката на варненската полиция Ивана Милева.

Младото момиче е влязло във водата от мястото, където беше стария мостик на Рибарския плаж във Варна, твърдят очевидци. То вървяло само откъм морската градина направо към морето. Влязла във вълните, въпреки че пазач от съседно заведение надувал свирка да не прави това. Не след дълго момичето размахало ръце над водата и после изчезнало. Няма информация то да е било забелязвано в някое от съседните заведения.

Веднага след като бил подаден сигнал на тел. 112 в района на инцидента бил изпратен катерът "Спасител", съобщи шефът на "Морска администрация" капитан Валентин Енчев, но към 4.30 часа издирването е било прекратено. Има готовност катерът отново да бъде задействан. Заради лошото време във Варна екипът водолази от Гражданска защита все още не може да пристъпи към издирване в морето.

Все още не може да се каже категорично дали младата жена се е удавила или е излезнала на друго място на брега. Случаят наподобява донякъде на драматичното изчезване на Валя от Бургас, но какво точно е станало тепърва ще се разбере.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, Варна
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Мистерия с изчезналата в морето млада жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди