изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:59 EET
Стрелба в пицария, двама полицаи са убити (ВИДЕО)    
По светаСтрелба избухна в пицария в Лас Вегас. Двама въоръжени нападатели са влезли в заведението и са разстреляли двама полицаи, които са се хранели в ресторанта. След това са ликвидирали още един човек, а накрая са се самоубили.



Двама неидентифицирани нападатели - мъж и жена - откриха стрелба в пицария в американския град Лас Вегас в американския щат Невада. По време на нападението единият стрелец е уцелил единия полицай в главата, а другият нападател е застрелял неговия колега, съобщава телевизионния канал KLAS-TV, позовавайки се на полицейски източници.

По данни на телевизионния канал, инцидентът е станал в местната пицария CiCi’s Pizza. Двамата нападатели са влезли в заведението и са открили огън по полицаите. Очевидци разказаха за полицията, че след разстрела двамата нападатели са взели вещите на полицаите, излизайки от ресторанта, и са казали: “Кажете на полицията, че революцията започна“.

Двамата заподозрени, след това са отишли в разположен през улицата хипермаркет Wal-Mart, където са застреляли един гражданин. Според някои източници, застреляният е имал у себе си оръжие и е открил стрелба по двамата убийци. След като убили мъжа, двамата нападатели отишли в задната част на магазина и се застреляли един друг. /  http://www.blitz.bg





 


Сходни връзки

Стрелба в пицария, двама полицаи са убити (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди