изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:18 EET
ГАБРИЕЛ ДОНЕВ И ВИВИАН ЗЛАТАНОВА СПЕЧЕЛИХА ТИТЛИТЕ В АЛБЕНА    
СпортГабриел Донев от АТР Сливен е шампион за юноши до 18 г. на „Девин Къп”-Държавното лично първенство, което се проведе в курорта Албена.

На финала той се наложи над Тони Нейков от Железничар (Пловдив) с резултат 6-3 6-3. Купите на финалистите бяха връчени от Стефан Цветков - председател на Българската федерация по тенис  и Мая Герасимова - маркетинг директор на "Девин".
При девойките до 18 г. финалната среща бе спечелена от Вивиан Златанова от ТК Пазарджик, която надделя с 2-0 сета Виктория Бърдарова от ТК Албена (Пловдив). На полуфинала Вивиан Златанова отстрани Невена Георгиева от ТК Левски-София с 6-0 6-0, докато Виктория Бърдарова преодоля Милка Генкова от ТК"Локо98" с 6-3 6-1.
Известни са шампионите по двойки на "Девин Къп"-ДЛП за юноши и девойки до 18 г. в к.к. Албена. При юношите до 18 г. това са Алекс Мартински от ТК Левски-София и Велислав Чолаков от ТК Пазарджик, които победиха на финала Асен Димитров от ТК "Левски" и Тони Нейков от ТК Железничар (Пловдив) с резултат 6-4 4-1 и отказ на Нейков.
Топ поставените Милка Генкова от ТК Локо98 и Габриела Михайлова от ТК Спорт Палас станаха шампионки при девойките до 18 г. след победа на финала над Елена Арнаудова от ТК"Хасково" и Даниела Кабакова от ТК Младост (Варна) с резултат 6-0 6-1.
Шампиони на смесени двойки от ДЛП до 18 г. и носители на Девин Къп за 2014 г. са Габриела Михайлова от ТК Спорт Палас и Асен Димитров от ТК Левски-София. На финала те се наложиха над Цветанка Трифонова от ТК"15-40" и Вълко Нешев от ТК "Левски-София" с резултат 4-6,6-2,10-8.


 


Сходни връзки

ГАБРИЕЛ ДОНЕВ И ВИВИАН ЗЛАТАНОВА СПЕЧЕЛИХА ТИТЛИТЕ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди