изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:12 EET
Огнен ад в среднощна София, подпалиха блок и автомобили    
НовиниХората в запаления блок са изпаднали в паника, били са готови да скачат през прозорците, за да се спасят

Страшен ужас изживяха тази нощ живущите в блок на улица „Лерин“ №59 в кв. "Белите Брези" в София. Неидентифицирани пиромани подпалиха входна врата на втория етаж в сградата. Заради огъня и силното задимяване в блока е избухнала страшна паника. Хората са били готови да скачат през балкони и прозорци, за да спасят живота си, научи БЛИЦ. Опожарени са и няколко автомобила в жк. "Красно село".Неидентифицирани лица умишлено са запалили врата на втория етаж в жилищна сграда на ул. „Лерин“ 59. Хората в блока са се изплашили до смърт и са изпаднали в паника. Поради силното задимяване, живущите в жилището са били готови да скачат през прозорците и балконите, за да спасят живота си, разказват очевидци.

Огненият ад е започнал след 01:30 часа. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията и пожарната. Пожарът е бил веднага потушен, Стражите на реда са успокоили хората и са ги призовали да не скачат. Към момента не е известно да има пострадали хора при инцидента.

В квартал "Красно село" пък са опожарени също два леки автомобила – Фолксваген и Рено Меган – и един микробус Форд Транзит. Автомобилите са със софийска регистрация.

Установяват се обстоятелствата около палежите. Работи се по различни версии за случилото се.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Огнен ад в среднощна София, подпалиха блок и автомобили | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди