изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:44 EEST
ПЕПЕ МУРСИЯ РАЗКРИ КОНЦЕПЦИЯТА СИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ЛЕВСКИ    
СпортНовият треньор на Левски Пепе Мурсия бе представен официално днес. Испанецът заяви, че има четири основни неща, които изисква от своите футболисти - работа, ред, дисциплина и талант. Според него това е в основата на възраждането на тима.

"Добър ден на всички. В началото е важно да се представя. От днес съм треньор на Левски. За мен е голяма чест, че съм подписал с толкова голям отбор. Това е стъпка напред за мен. Осъзнавам в какъв отбор пристигам - най-големият в България. Има богата футболна история. Този пост е много задължаващ. Голямо предизвикателство е да върна Левски там, където му е мястото. Още този следобед е важно да потъсим общи точки с футболистите на Левски", каза Мурсия в началото. "Ще изисквам от футболистите няколко простички неща. Ще бъда честен с тях. Четири неща ще са ни необходими: работа, ред, дисциплина и талант. Това ще ни трябва, за да се случват нещата. Няма да искам резултати на първо място. Ще искам много работа, за да берем резултатите по-късно. Първо ще преценя какво могат наличните играчи. Знам, че отборът е много амбициозен", разкри концепцията си испанският специалист. "Как ще направя Левски шампион? Като печеля мачове. Така или иначе трябва да се запозная с шампионата. Знам, че ще имаме трудности. В момента сме в ситуация да градим отбор. Трябва ни нужното време, за да направим отбор. Нашето желание обаче е да побеждаваме във всеки мач. Има един положителен фактор, който откривам в тези играчи - това е средната възраст на отбора в момента. Ще се опитам да използвам горчивия опит, който имат от миналия сезон и това, че знаят какви грешки са допуснали. Когато получих индикации, че от страна на Левски има интерес към мен, обърнах внимание на отбора. Знам за трансфера на Гари Родригес в Елче през зимата. Познавам Валери Божинов от младите му години. За всичко друго има много начини в днешно време да получа информация. Направих анализ на тима на база чистата статистика и добих представа. Все още обаче има да опознвам много неща за клуба. Това, което ми направи впечатление, е начинът, по който ме приеха. Това е моята идея - да бъда треньор тук дълги години. Дойдох, за да работя здраво за Левски и да създадем добра основа и солидна структура", каза още той.


 


Сходни връзки

ПЕПЕ МУРСИЯ РАЗКРИ КОНЦЕПЦИЯТА СИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ЛЕВСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди