изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:01 EET
Перуански шамани предсказаха кой ще е шампионът    
ЛюбопитноШаманите от Перу предсказаха, че Бразилия ще стане световен шампион по футбол, побеждавайки на финала Аржентина.

Прогнозата бе направена с мистичен ритуал, при който са били смесени листа от кока (южноамериканско дърво, от листата на което се извлича кокаин - бел. на пр.) с нарисувани черепи и снимки на футболни звезди.

"Аз имам визия, че тази Световна купа ще остане в Южна Америка. На финала ще играят Бразилия и Аржентина, и Бразилия ще победи", каза за агенция "Франс Прес" Хуан Оско, известен като "Шамана на Андите", цитиран от novsport. 

Шаманите от трите региона на Перу концентрираха своите усилия пред стадион "Насионал" в столицата и в ритуала призоваха на помощ бразилеца Неймар, аржентинеца Лионел Меси, чилиеца Алексис Санчис и португалеца Кристиано Роналдо.

"Ние видяхме на олтара син цвят (Аржентина) и жълт (Бразилия). Двата цвята се смесиха и победи жълтия", каза "Шаманът на Андите".   dir.bg
 


Сходни връзки

Перуански шамани предсказаха кой ще е шампионът | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди