изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:08 EEST
Порно заля пловдивчани във Фейсбук    
Новини Порой от порнографски страници с провокативни имена заливат Фейсбук от седмица. Потребители пропищяха от постоянните атаки с покани за харесване на “К.рвите на Пловдив”, “Български мръсници”, “К.рвуляци на рояци”, “Малки к.рви” и други страници с нецензурни заглавия.

Анонимните порно профили всъщност са виртуални пространства, в които се поместват скандални снимки и видеа на разсъблечени момичета, част от които са на видима възраст под 18 г. Подобни места са рай за сексманиаци и педофили, съобщава "Марица".

Страниците са харесани от хиляди потребители. На всяка от тях е поместен призив: "Пращайте ни снимки на (малки) к.рви или техния Фейсбук - анонимността е гарантирана". Това означава, че някои от разголените девойчета вероятно дори и не подозират, че с горещите им фотоси се забавляват хиляди. Достатъчно е недобронамерен приятел да пусне снимка и тя директно попада на стената. Сред снимките има и "селфита" на момичета, които са почти голи и очевидно са далеч от пълнолетието си.

Под фотосите се нижат коментари на загорели мъже, някои от тях чужденци. Тия нямат и осми клас, като гледам, и аз искам да удрям там, направо бих я бутнал, и за отзад, и за отпред ставаш, са най-скромните потребителски мнения. Малцина са онези, които реагират негативно на съдържанието, достъпно за посетители от цялото земно кълбо.

Някои от анонимните профили обаче са предизвикали потребителите и от коментарите става ясно, че са докладвани на администраторите във Фейсбук. Това става ясно от поместеното на един от тях съобщение: “Извинявайте ни че за малко изчезнахме но някои ни беше докладвал. Но пак сме тук и чакаме снимки” (б.а текстът е поместен без редакторска намеса).

Има и гневни коментари на хора, които с ужас са установили, че снимки на техни близки приятелки или на децата им са качени и достъпни за извратеняци от цял свят.

Каква е целта на страниците с очевидно порнографско съдържание , на този етап не е ясно. Те биха могли да бъдат използвани за генериране на трафик към определени сайтове или да бъдат място за срещи на педофили или сексманиаци, коментират експерти. Би било добре служителите на полицията и ДАНС да проверят кой е създател на тези страници и да се потърси отговорност за качените снимки на малолетни момичета.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Порно заля пловдивчани във Фейсбук | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди