изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:43 EEST
КАВАРНА СЪБИРА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ В СПОРТНИТЕ ТАНЦИ    
СпортПървият международен турнир по спортни танци Kavarna open 2014 ще се състои на 14 и 15 юни в Каварна, съобщиха организаторите от община Каварна и Спортен клуб Флорета в града. Надпреварата е кръг от веригата световни турнири на Международната федерация по спортни танци - открит турнир с най-висок ранг.

През двата състезателни дни ще се проведат и международни открити турнири за деца, юноши младша и старша възраст и младежи, както и открит международен турнир за сеньори (състезатели над 35-годишна възраст) и в двете дисциплини - латиноамерикански и стандартни танци. Заявки за участие до момента са подали около 300 състезателни двойки от 15 държави, обявиха организаторите на пресконференция. Сред тях са две световно известни танцови двойки от Топ 5 на света в латиноамериканските танци - Армен Цатурян/Светлана Гудино от Русия и Чарлс Шмит - Елена Салихова от Франция. Сред участниците е и добричлийката Албена Даскалова, която се състезава за Флорета, заедно с новия си партньор от Варна Борис Милев. Успоредно с международния турнир Каварна приема за пети път поредния кръг от веригата Купа България за всички възрастови групи. Финалистите в групите на състезателите над 19 години и в двата вида танци ще си поделят 2900 евро, както и предметни награди.


 


Сходни връзки

КАВАРНА СЪБИРА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ В СПОРТНИТЕ ТАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди