изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:38 EEST
Трупът на Костадин бил открит от майка му    
НовиниТрупът на простреляния 29-годишен Костадин Игнатов е бил открит от майка му. Жената отишла в дома на сина си на пловдивската ул. "Константин Нунков" 10 в кв. "Кючук Париж" около 14.30 ч., пише Marica.bg.

"Звънях му няколко пъти, но той не ми отговори. Притесних се и отидох да видя какво става. Вратата беше отключена, влязох вътре и го видях да лежи целият в кръв, на пода в хола", разказа през сълзи Мария Игнатова. Щом видяла тялото на сина си тя избягала с писъци навън, а съседи се обадили в полицията. На място е пристигнала оперативна група от Първо районно, които правят оглед на местопрестъплението. На този етап никой не дава официална информация.

Кръстовището на улиците "Бяло море" и "Димитър Талев", срещу бензиностанцията на "Петрол" е отцепено с жълти полицейски ленти, тъй като според наши източници там са открити няколко гилзи.

Районът около входа на местопрестъплението също е отцепен. Преди минути на място пристигна и съпругата на Костадин – Мира, която е от Кърджали. Жената едва се държеше на краката си, заедно се нея бяха родителите й и малката и дъщеричка. "Какво е случило, как е станало? Ще убия този, който е посегнал на мъжа ми", плачеше младата жена. Тя е студентка в Пловдив, научи БЛИЦ.

Според семейството, Костадин е работил като общ работник в складовете на "Брезовско шосе", не е имал дългове и не е играел хазарт. Съседи разказаха пред БЛИЦ, че са чули първо единичен изстрел, а после още три.

По последни непотвърдени данни полицията работи по версията за самоубийство, докато семейството на Игнатов настоява, че става въпрос за убийство.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Трупът на Костадин бил открит от майка му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди