изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:36 EEST
"Виновникът" за Хърватия: Това е скандално, веднага да връчват купата на Бразилия    
СпортЗащитникът на Хърватия Деян Ловрен счита съдийството на Юичи Нишимура за скандално. Именно за спорно нарушение на бранителя срещу Фред се стигна до дузпата в полза на Бразилия, която Неймар отбеляза за 2:1 в 71-ата минута и предреши крайния изход от двубоя, завършил с успех 3:1 за домакините.


„Всички го видяха. Това е скандално. Ние говорим за уважение. Преди шампионата се срещахме с представители на ФИФА, с които говориха с нас за съдийството, а какво стана? По-добре веднага да връчват купата на Бразилия“, изрази недоволството си Ловрен.

„Изиграхме добър мач и показахме, че можем да бъдем равни с Бразилия, но не и срещу 12 човека. Излязохме от терена с високо вдигнати глави. Уверен съм, че ще можем да излезем от групата, но и до този момент не мога да проумея как съдията свири дузпа. Гледахме видео в съблекалнята след мача и всички си задават този въпрос“, добави Деян Ловрен.

"Защо тогава съм получил жълт картон? Питайте съдията. Ако можете, защото той не говори английски. Вие смятате ли това за нормално. Съдия на Световното да не говори английски“, завърши Ловрен.  http://www.blitz.bg

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ НА ЯПОНСКИЯ СЪДИЯ ЗА ПОБЕДА НА БРАЗИЛИЯ НАД ХЪРВАТИЯ
 


Сходни връзки

"Виновникът" за Хърватия: Това е скандално, веднага да връчват купата на Бразилия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди