изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:36 EEST
Гори блок в Бургас    
НовиниОгромен пожар гори в момента в жилищен блок в Бургас. Клошар по прякор Тенката е запалил пожара в бл. 68 в ж.к. "Славейков", стана ясно преди малко. Според съседи мъжът е с психични отклонения и редовно мъкнал в апартамента си какви ли не боклуци, основно кабели, които горял, за да извлича проводниците и да ги връща на вторични суровини.

Срещу практиката му разтревожени съседи на Тенката многократно подавали жалби в полицията, защото се притеснявали именно от пожар, съобщава faragensy.bg.

В момента се установяват причините за огнения ад, който евкауира блока преди час. Основните версии са или телевизор дал на късо или горенето на кабели от страна на клошаря. Той обитава жилището заедно с майка си.

Според някой съседи причина за пламъците е избухването на газова бутилка. Сигнал в пожарната е подал Живко, който живее на 6-тия етаж. Мъжът е видял, че входът се пълни с гъст дим и пламъци, съобщава „Флагман”.

Стотици не знаят щетите на домовете си, тъй като са навън и не могат да ги видят. Не се знае и кога ще имат достъп до жилищата.
На мястото има три пожарни автомобила и няколко линейки.

Запален е апартамент на 4-тия етаж във вход 5. Всички съседи от околните блокове са навън. Димът е в целия комплекс. Пожарникари евакуират хора. В момента те са се изместили от задната страна на блока, където са основните пламъци, към предната, за да могат по-лесно да проникнат в блока и да извадят хората. Обгорели са и 3-тия и 5-тия етаж.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Гори блок в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди