изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:46 EEST
УКРАЙНА ТЪРСИ ПОД БЯЛАТА МЕЧКА ТЕЛЕ: Става опасно! Украински БТР-и навлязоха в Русия    
По света Напрежението между Русия и Украйна стига до критичната точка. Вече е факт първото нарушение на държавната граница, направено от украинска страна. Два украински бронетранспортьора са пресекли един след друг границата с Русия и са преминали на руска територия, където са били блокирани от граничната охрана, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

Украинският БТР е навлязъл на 150 метра навътре в руската територия, но двигателят му заглъхнал, след което екипажът е успял да избяга, заяви говорителят на граничната служба на Ростовска област Василий Малаев. "Малко след това бе направен втори опит за навлизане от страна на украинските въоръжени сили, за да си приберат бронетранспортьора. Украинските военни насочили оръдие срещу руските граничари, докато екипажът от първия БТР се изтеглил на втория", допълни Малаев. Опит на украинските военни да приберат БТР-а беше провален от руски граничари.

Руският президент Владимир Путин "нареди на министерството на външните работи да се обърне към украинската страна по въпроса с нарушаването на границата от украински военни", каза Песков.

„Граничното управление на Федералната служба за безопасност на Ростовска област се опасява от нови инциденти на границата с Украйна“, се казва в изявление, цитирано от ИТАР ТАСС. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

УКРАЙНА ТЪРСИ ПОД БЯЛАТА МЕЧКА ТЕЛЕ: Става опасно! Украински БТР-и навлязоха в Русия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.06 секунди