изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:02 EET
Защо жените изневеряват по време на мондиал?    
Любопитно Жените трябва да гледат на световното първенство по футбол като на шанс за впускане в приключение. Авантюрата може да приеме много форми - интелектуални, духовни, материални, сексуални... Дамите, които нямат никакъв интерес към случващото се в Бразилия, докато техните половинки дори на сън бълнуват за някое грешно съдийско решение или уникален пробив по крилото, имат разнообразни възможности да бият дузпата на скуката.

Глобалният футболен месец е време, в което жената трябва да обърне по-голямо внимание на най-важния човек в своя живот. С други думи - на себе си.

Още преди да е свършила груповата фаза, всяка еманципирана дама следва да е направила нещо готино и егоистично. Най-лесните и клиширани решения са свързани с ударни шопинг рейдове по моловете, но това отдавна не е достатъчно. Да не говорим, че сексисткото схващане за жените като стокови фетишистки с мания за пазаруване не е актуално, тъй като представителите на "силния пол" станаха суетни примадони, чакащи следващия фешън тренд.

Още преди Англия да е отпаднала от Мондиала - тоест съвсем скоро - жените могат да си организират пътуване, да обиколят баровете, да отидат на концерт, да запишат някой тарикатски курс по източна медитация и да се възползват от времето, в което съпрузите/гаджетата им нямат никакъв интерес към тях. В крайна сметка, ако дълго време не обръщаш внимание на своята приятелка, някой друг със сигурност ще се погрижи тя да не се чувства съвсем самотна. Из нощна София е пълно с казанови, които са жертвали световното заради градското по бързи свалки.

Какво искаме да кажем с всичко това? Мъже, внимавайте! Каквото и да става, не позволявайте световното да стане повод жената до вас да се почувства засегната и унизена. Жени, обикнете футбола! Наистина си заслужава.

Организирайте си световно по четене

Дамите, които са меко казано неизкушени от Световното първенство по футбол могат да потърсят спасение в интелектуалния контрапункт на ритането на топка - литературата. Издателство “Труд” предлага голямо разнообразие от книги за различните предпочитания на читателките. Освен всичко друго, романите са перфектен подарък, с който мъжете могат да “изкупят” едномесечното си футболно разсейване в очите на своите половинки.


Поредицата “Романите на Розамунде Пилхер” включва пет заглавия, които ще отведат дамите в далечна Великобритания - “Търсачите на миди”, “Септември”,“Завръщане у дома” - първа и втора част, “Сняг през април” и “Зимно слънцестоене”.


Интригуващи любовни четива ви очакват и в другата дамска поредица “Аристократичен роман”. Тук са включени три книги “Искам да вярвам в чудеса”, “За какво ти е любов” и “Условие за влюбване”. Книгите пренасят въображението в разкошни замъци, които става арена за емоционалните катаклизми на принцове и принцеси, барони и баронеси.
Третата женска поредица, която издателство “Труд” предлага по време на мондиала, е озаглавена Erotica и съдържа три, заредени със сексуален магнетизъм произведения. “Библиотекарката” на Логан Бел придава на концепцията за храм на знанието едно ново и страшно атрактивно измерение. След тази книга няма да гледате на библиотеките по същия начин.

И, разбира се, класиките - “Емануела. Урок за мъжа” и продължението “Емануела. Антидевственицата”. Съвременната еротична литература нямаше да е същата без тези знакови произведения.

5 причини дамите да обикнат футбола

1. Теренът е тъпкан с яки мъже, способни да бъхтат цели 90 минути.

2. Футболът предлага истински театрален спектакъл. Помислете само какви сцени разиграват италианците, когато реферът им свири нарушение. Те падат на колене, тръшкат се, призовават бог за свидетел, че са прави. Кеф, а!
А гледали ли сте финала на първенството през 2006-а? Тогава мощният Зидан наби главичка на Матераци, после чу нещо за майка си и мачът се превърна в шедьовър на Фелини.
 

3.Един световен шампионат предлага познание за различните световни култури. Ще се уверите, че германците никога не се предават, че французите са надменни и елегантни, че аржентинците пламтят от страст, че на бразилците красотата на физическите движения им е вродена.

 4.На терена се преиграва световната история: колониалисти срещат освободени от колониалното робство в реванш. Игрището е бойно поле, а мачът е сражение. Футболът е военна битка, но с други средства.

5. А на вас е отредена само ролята на мързелуваща зрителка, която отблизо се наслаждава на физическата красота и мощ, като при късмет може дори да я докосне.

Всъщност не жените толкова не искат да гледат футбол, мъжете им отказват тяхната компания пред екрана и на стадиона. Това показва изследване, поръчано от един френски сайт за продажба на бельо! 48% от французите и 52% от италианците смятат, че присъствието на момичетата им само разваля готиното мъжко прекарване. Белгийците не са чак толкова груби - само 13 % биха предпочели да крещят и да пият бира само с приятели.

Може да се предположи, че на съпрузите хич не им е гот техните любими да плакнат очи по телата на футболистите и да сравняват техния корав и борбен характер с мижавото малодушие на собствените си силни половинки.

От друга страна проучването установява, че и дамите отбягват мъжката компания за футбол. 28 % от французойките и 24 % от белгийките за нищо на света не биха зяпали терена, тъпкан с 22 + 5 (рефери) = 33 потни чужди мъже, в присъствието на гаджетата или на съпрузите си.

Оказва се освен това, че жените хич не страдат толкова заради отсъствието на мъжете си по време на голямо футболно първенство. Около 10 % -15 % са само мърмораните, които искат да Го държат до полата си.

Но има и други проучвания на нагласите и емоциите на публиката по пол към събитието на планетата. Очевидно всеки социологически сондаж е манипулативен в зависимост от крайните цели на поръчителя. Така от друго мащабно изследване на аудиторията излиза, че 59 % от европейците обичали да гледат футбол най-вече у дома при семейството си. Нещо повече 30 % от жените на британския остров и на пиринейския полуостров нямали нищо против мъжете им да прибират приятелите си в техния дом пред екрана, а те да кълцат салатки и да носят питието (според местната традиция).

Силно основателна причина мъжете да не харесват дамското присъствие пред телевизора е, че непрекъснато им се налага да обясняват правилата на играта и защо реферът санкционера точно любимия им герой. Пак сериозен сондаж удостоверява, че само 3% от французойките, белгийките и британките знаят що е то засада, пряк свободен, игра с ръка и кога трябва да се свири дузпа. Германки, холандки и испанки са малко по-напред с материала и могат да изрецитират до 4 % от правилата правилно. Тук вече може да се вярва на резултатите – без спор жените с присъщата си некомпетентност лазят по мъжките нерви както обикновено.

http://www.trud.bg

1/ 3 ОТ МЛАДОЖЕНЦИТЕ ИЗНЕВЕРЯВАТ ПРЕДИ СВАТБАТА

7 абсолютни знака, че той ви изневерява или ще го направи

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Тайните, които мъжете крият от жените

10 неща, които той си мисли по време на секс

Опасните симптоми, заради които да я зарежете в началото на връзката

С коя пловдивчанка Джулиано Джема се люби в хотел "Тримонциум"

Защо някои жени не изпитват оргазъм?

Как да разберете дали сте любовницата?

От какви жени се впечатляват мъжете

Телефон издаде съпруг-прелюбодеец на жена му, докато изнасилвал любовницата си

Мъжкият подход: Орален секс срещу изневяра

Той й изневери с теб… а сега какво?

10-те златни правила на успешната прелюбодейка

Пази се от отровата на идеалната любовница

Порното брои ли се за изневяра

7 начина умно да контролираме мъжете

Как да разберете дали сте любовницата?

5 интересни факта за любовта

С 1200 любовници ставаш безсмъртен /18+/

10 причини жените да изневеряват

Кои мъже изневеряват най-често

Правете любов като древните римляни

Признаците, че половинката ви изневерява

Как да покажем любовта си

Cosmo кодекс: Любовта в 25 асоциации

Ани Хоанг слага рога на Люси

Жените имат повече тайни връзки от мъжете

Изневерявам на мъжа си всеки месец

Любовен хороскоп за 2012 година

ЗОДИИТЕ В ГОДИНАТА НА ДРАКОНА - 2012

СКЛОННА ЛИ СИ ДА КРЪШНЕШ? ТЕСТ

Анатомия на изневярата

Лошо! iPhone приложение лови неверни съпруги

Кога тя е най-лесна

Младите жени вече не са моногамни

Той иска тройка – да се съглася ли?

16 сигурни знака, че той ви изневерява

Жените целуват 22 мъже преди да срещнат идеалния

Ерoтика ХХI

Изневерявате ли му?

Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие

Любов и секс. Любовна застраховка

Харта на Добрата съпруга

Как да разберем, че той ни изневерява?

Изневярата и защо изневеряваме

Вижте коя скандална българка пъшка по вратаря на Барса Виктор Валдес

Алекс Раева признала: Направих аборт от Слави!

Виктория: Искам да правя секс с Джина Стоева и Тони Стораро!

Порноактрисата Виктория-Радина: Сгодена съм за Големия Маргин, искам да му родя 3 деца

Алекс Раева била втора цигулка на Слави Трифонов

Секс скандал лишава Джон Тери от капитанската лента на Англия

Слави Трифонов поддържал тайна връзка с Моника Бабикер?

Диана Великова - пак с награда като модел

Фолкзвездите са хит в креватите на вип-мутри

КРАСИ ГЕРГОВ НЕ ВДИГАЛ САМОЛЕТА.ПОРЕДНАТА ЛЮБОВНИЦА ИЗНЕВЕРЯВА С МЛАД СТАЖАНТ

ДАНИЕЛА: СТАНАХ ГАДЖЕ НА БЕРБАТОВ ЗАЩОТО ЩЕРКАТА НА МИГЛЕНА АНГЕЛОВА МИ ОТМЪКНА КРУМ

Разкрита е сензационна тайна връзка между София Лорен и Елвис

 


Сходни връзки

Защо жените изневеряват по време на мондиал? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди