изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:23 EEST
„СПОРТУВАЙ С ИЗИ КРЕДИТ В ТВОЯ ГРАД” ИЗЛЪЧИ СВОИТЕ ШАМПИОНИ НА ФИНАЛА В АЛБЕНА    
СпортВ курортния комплекс „Албена” се проведоха финалите от националната спортна програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”, организирани от финансовата институция Изи Кредит, с подкрепата на Асоциация „Спорт в свободното време”. В състезанията по лека атлетика, колоездене и баскетбол 3 на 3 се включиха 100 състезатели – най-добрите от осемте града-домакини в тазгодишното издание на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”.

В лекоатлетическия крос и колоезденето участваха класираните от първо до трето място при жените и мъжете в градските турнири, а в баскетбола сили премериха отборите-шампиони при жените и мъжете по градове. Част от участниците бяха сред финалистите в програмата за втора поред година. Изключително оспорвано беше колоезденето при мъжете. В почти всички 10 обиколки (8 км), които трябваше да изминат, колоездачите караха в група. Много емоции имаше и в баскетболното състезание, където конкуренцията беше силна както при мъжете, така и при жените. Изявите на финалистите в „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” в Албена бяха аплодирани от многобройна публика, в това число и от 200 служители на Изи Кредит, които по същото време провеждаха своята корпоративна спартакиада – Изи Спартакиада. Състезанията в Албена бяха кулминацията на тазгодишното издание на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”. Осемте издания от програмата, които се проведоха през изминалите два месеца, донесоха много спортни емоции за жителите и гостите на градовете-домакини. В състезанията по лека атлетика-крос, колоездене и баскетбол 3 на 3 участваха над 5000 спортиста, сред които и много деца. Турнирите привлякоха многобройна публика, а във всеки град имаше забавна програма за децата. На призьорите в състезанията бяха връчени предметни и парични награди на обща стойност 27 000 лв. Кулминацията на спортния проект на Изи Кредит тази година ще е 31-ят Софийски маратон, който ще се проведе на 12 октомври. Изи Кредит отново ще е генерален спонсор.





 


Сходни връзки

„СПОРТУВАЙ С ИЗИ КРЕДИТ В ТВОЯ ГРАД” ИЗЛЪЧИ СВОИТЕ ШАМПИОНИ НА ФИНАЛА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди