изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:47 EEST
Отвлякоха момиче пред дискотека, бившият я изнасилва с часове за „наказание"    
НовиниЖестоко изнасилване на 15-годишно момиче потресе жителите на кв. „Гиздава махала“ в Дупница. 18-годишният Иван Янков в продължение на няколко часа изнасилвал и се гаврил с 15-годишната Д.Ч. Той харесвал момичето, но тя отхвърлила ласките му. За „наказание“ била изнасилена.

В петък вечерта непълнолетното момиче било на дискотека в квартала. Иван с двама свои приятели издебнали да излезе от дискотеката, грабнали я и я натикали в автомобил, с който я закарали в местността Вангелова чешма извън Дупница, съобщава Struma.bg. Там завързали момичето и 18-годишният нерез се гаврил с нея в продължение на няколко часа, за да докаже, че ще е негова въпреки отказа й.

След това развързал момичето и я върнал в града, като я оставил безпомощна близо до дискотеката, откъдето я отвлякъл. Съкварталци видели безпомощното момиче, извикали родителите й и позвънили на тел. 112. Момичето веднага било прието в шок в Спешния център и настанено в болницата в Дупница.

Насилникът бил задържан малко по-късно. Жителите в квартала са настръхнали срещу него, който е в ареста за 72 часа. Две патрулки обикалят из ромския квартал, за да предотвратят разгарянето на вендета.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Отвлякоха момиче пред дискотека, бившият я изнасилва с часове за „наказание" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди