изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:36 EEST
Главата на самоубилия се бизнесмен в Бургас изхвърчала на 15 метра    
НовиниМинути след като тялото на бургаския бизнесмен Тодор Маринов се удря жестоко в плочата на офиса на банка в блок 46 в ж.к. „Славейков”, гледката е била страховита. Хората, изскочили на терасите си при трясъка, вцепенени видели, че на плочата е буквално размазано тяло. По-късно, когато на място са дошли линейка и полиция, станало ясно, че главата е откъсната и излетяла на 15 метра, ръката пък паднала пък върху плочките пред банката, съобщава „Флагман.бг”.

Имало е локви кръв, разказаха потресени жители на блока, откъдето скочи 34-годишният Тодор Маринов. Мъжът е семеен и има дете на 2 години. Жителите на бл. 46 са в ужас от снощната трагедия. Съседи от първия етаж чули жестокия удар върху цимента, където буквално се е размазало тялото на младия мъж

Според съседи Тодор и съпругата му демонстрирали висок стандарт. До последно били засичани усмихнати заедно да извеждат малкото си момченце. Тодор бил по принцип приветлив, но през последните дни правело впечатление, че е угрижен. Друг път поздравявал широко, докато напоследък не бил особено разговорлив.

„Бяха млади, красиви и с успешен бизнес. Явно обаче нещо го е измъчвало”, коментираха хората.

Те казаха, че дори няколко дни Тодор се е лекувал дискретно в клиника в Пловдив. Иначе в Бургас денят му бил зает с бизнес със закуски в района на ж.п. гарата, съпругата му помагала, но основно се грижела за малкото им дете.

Бащата на Тодор пък се занимавал основно със семейния магазин за хранителни стоки. Той е вдовец, тъй като преди години неговата съпруга, майката на Тодор Маринов, се обесила.

Според съседите жената не издържала психически на проблеми във фирмата, в която работила и в която имало финансови неуредици. Това вероятно е дало отпечатък и върху психическото състояние на 34-годишния Тодор.

"Никой от нас обаче не е предполагал, че може да посегне на живота си. Бяха толкова жизнени. Потресени сме от това самоубийство", казаха жители от района.

Според специалисти вечерта срещу понеделник е първата нощ след пълнолуние. Тази фаза на Луната влияе най-тежко на лабилните хора и ги тласка към самоубийство.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Главата на самоубилия се бизнесмен в Бургас изхвърчала на 15 метра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди