изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:31 EEST
Наркодилъри и стрийптизьорки са задържаните в Слънчев бряг    
Новини Наркодилъри и стрийптизьорки са били задържаните при днешната акция на полицията в наркоквартира в близост до оживеното бистро „Джани” в Слънчев бряг, за която по-рано днес бе съобщено. Закопчаните са Тодор Тодоров от Стара Загора, Красимир Велков от Враца, Моника Петкова от Враца и Петя Георгиева от Пловдив. Те живеели на третия етаж в хотел "Хармония" в курортния комплекс, съобщи flagman.bg.

Арестуваните са на възраст между 19 и 24 години. Тодоров е криминално проявен с три присъди, две от които за грабеж и една за кражба. Девойките работели в еротичен клуб в Слънчев бряг.

В апартамента са намерени и иззети пакетче с три хапчета „екстази”, четири свитъка с твърдо бяло вещество - метамфетамин, и две пакетчета с остатъци от метамфетамин. На тоалетна масичка е намерена и дигитална електронна везна.

Към момента продължават оперативните действия на несебърската полиция. Четиримата са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо досъдебно производство. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Наркодилъри и стрийптизьорки са задържаните в Слънчев бряг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди