изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:34 EET
Луис Суарес разнищи Англия    
СпортУругвай победи Англия с 2:1 с два гола на Луис Суарес. "Трите лъва" са на прага на отпадане още в груповата фаза на Мондиал 2014.

Голмайсторът на Уругвай се завърна по най-добрия начин в състава на родината си.Той пропусна първата среща с Коста Рика заради контузия, но днес излезе на терена от първата минута и заби двата пирона в ковчега на англичаните. Суарес вкара по едно попадение в двете полувремена, а Уейн Рууни успя да отбележи първия си гол на Мондиал за Англия, но той не бе достатъчен.

Англия е без точка на последното място в групата, но все още има минимални шансове за класиране на осминафиналите. При равенство в утрешната среща между Италия и Коста Рика или успех за костариканците обаче селекцията на Рой Ходжсън си събира багажа и се прибира на Острова.

Срещата започна с положение за Уругвай, но англичаните бързо се окопитиха и на свой ред отвърнаха с много опасен удар на Рууни от фаул. Муслера не мръдна и само късметът го спаси от сигурен гол.

Кристиан Родригес стресна Джо Харт с удар от ъгъла на наказателното поле, но топката мина над вратата. Касарес и Кавани също застрашиха вратаря на Англия, а в 31-ата минута Рууни отвърна с греда. Нападателят на “трите лъва” получи топката на сантиметри пред вратата и не успя да я свали достатъчно с глава – тя се удари в напречния стълб.

В 39-ата минута Луис Суарес отбеляза за 1:0. Той получи чудесно меко центриране от Едисон Кавани и красиво с глава направи безпомощен Джо Харт.

Втората част премина почти изцяло в половината на Уругвай. Англичаните направиха няколко пропуска, но 15 минути преди края Уейн Рууни най-после проби невероятния до този момент Муслера. Нападателят на Манчестър Юнайтед получи добра топка на метър от голлинията и успя да я вкара в мрежата за 1:1.

5 минути преди края Луис Суарес бе изеден в наказателното поле и с мощен удар по диагонала направи безпомощен Джо Харт за крайното 2:1. 

СХЕМИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА
Уругвай (4-4-2): Оскар Табарес заложи на 4-4-2, като на върха на атаката бяха Единсон Кавани и Луис Суарес. Селекционерът на Уругвай направи общо 5 промени в сравнение със загубата от Коста Рика и това даде резултат.

Англия (4-4-2): Рой Ходжсън заложи на същата схема като своя колега, но Уейн Рууни действаше като втори нападател. Уелбек и Стърлинг не се представиха на ниво, както и цялата защита и халфовата линия на англичаните, което доведе до загубата.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ
Спасяванията на Муслера и голът на Луис Суарес в 85-ата минута, който спря устрема на Англия.

Класирането в групата -  ТУК!
Срещата по минути - ТУК!

2:1

1:0 Луис Суарес (39), 1:1 Уейн Рууни (75), 2:1 Луис Суарес (85)
Състави:
УРУГВАЙ:
1.Фернандо Муслера
3.Диего Годин
13.Хосе Мария Хименес
22.Мартин Касерес
6.Максимилиано Перейра
7.Кристиан Родригес
17.Егидио Аревало
14. Николас Лодейро
(66- 11.Кристиан Стуани)
20.Алваро Гонзалес
(79- 4.Хорхе Фусиле)
9.Луис Суарес
7.Единсон Кавани
Жълт картон: Диего Годин
АНГЛИЯ:
1.Джо Харт
2.Глен Джонсън
5.Гари Кейхил
6.Фил Ягиелка
3.Лейтън Бейнс
14.Джордан Хендерсън
4.Стивън Джерард
19.Рахим Стърлинг
(64- 21.Рос Баркли)
10.Уейн Рууни
11.Дани Уелбек
(71- 20.Адам Лалана)
9.Даниел Стъридж
Жълт картон: Стивън Джерард
2_063.jpg
Град: Сао Пауло
 
Стадион: "Арена коринтианс"
 
Капацитет: 61 606 места
2_24.jpg
Съдия: Карлос Веласко Карбайо (Испания)
 
Помощници: Роберто Алонсо (Испания),
Хуан Юсте (Испания)
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Луис Суарес разнищи Англия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди