изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:08 EEST
АТАКА с паралелен кризисен щаб в Добруджа    
ПолитикаНародният представител от АТАКА Калина Балабанова и общинските съветници на патриотите в Добрич Атанас Атанасов и Десислава Димитрова продължават да обикалят Добруджа, за да се запознаят с обстановката. Балабанова е от четвъртък в района си, където стана свидетел и на водната стихия.

„Заедно с колегите ми от Общинския съвет втори ден обикаляме областта, за да се запознаем с обстановката след бедствието, и търсим истинската причина за него. Това, което се случи наистина е трагедия, но тя не е природна, а е следвие на човешка грешка и трябва да има виновни“, заяви Балабанова. Според нея е несериозно поведението на държавните ни мъже, които пристигнаха само, за да се снимат. „Докато те обикалят, за да дават изявление, ние сме в калта заедно с хората, които имат нужда от спешна помощ. Къде са другите народни представители от Добрич?“, попита Балабанова. Патриотите са създали и областен щаб, в който освен Балабанова и Атанасов, който е и областен координатор на националистите, влизат и всички общински преседатели на АТАКА. Целта е всички структури да се организират, за да се включат в почистването и указването на помощ на пострадалите. „Всяка година общна Град Добрич отделя огромна сума пари за почистването на Суха река. Явно те не отиват по предназначение“, коментира общинският съветник Атанас Атанасов. Балабанова заяви, че ще остане в Добрич докато обстановката се успокои.
Георги ГЮЗЕЛОВ

 


Сходни връзки

АТАКА с паралелен кризисен щаб в Добруджа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди