изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:02 EET
Овладяна е ситуацията в добричкото село Кранево след наводнението    
Новини Кранево. Овладяна е ситуацията в село Кранево след наводнението. Разчистват се последните наноси и разрушения. Това каза за Радио „Фокус” – Варна Румен Николов, кмет на село Кранево. Работи се усилено по отстраняване на затапванията. В населеното място е възстановено водоподаването и електроснабдяването.

Очакват се комисии, които да оценят щетите. Кметът Румен Николов изрази надежда разчистващите дейности да приключат възможно най-скоро, за да може Кранево да посрещне своите летни туристи. Всички улици са нормално проходими. Няма проблеми по асфалтовата настилка в селото. Няма изровени дупки от водата. Сериозни разходи ще се насочат към възстановяване на корекцията на реката и трите пешеходни мостчета, отнесени от течението. Това са пешеходните мостчета, които свързват двете части на селото. Едното минава през центъра на Кранево, другите две са малко по-надолу, в средата за отдих.
Нина РУСКОВА
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Овладяна е ситуацията в добричкото село Кранево след наводнението | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди