изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:48 EET
ХОРОСКОП ЗА 23 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ЮНИ

ОВЕН - Ще ви остане време и за семейството, а може би цялата ви енергия е насочена точно натам, където са мислите, грижите и любовта ви. Пазете се от преумора и по-често си почивайте.

ТЕЛЕЦ - В случай, че сте притиснати от срокове и служебни въпроси, с добра организация на работа и информираността, която имате ще свършите навреме с ангажиментите си.

БЛИЗНАЦИ - Ако смятате да изразите становището си по обсъждани теми, най-вече от социален и политически характер, го направете елегантно, но категорично.

РАК - Семейни ангажименти и несвършена служебна работа ще отнемат времето на повечето от вас днес. Не подценявайте нуждата и от почивка, като се възползвате от появилата ви се подходяща възможност за развлечения.

ЛЪВ - Днес с охота ще се погрижите за реда около себе си, освобождавайки се от ненужни вещи, мисли, а защо не и навици. Ще се почувствате обновени и с енергия за нови предизвикателства.

ДЕВА - Внесете повече ред в дома и мислите си, за да обновите енергетиката си и да се освободите от ненужното покрай вас. Това е във възможностите ви и е начин да промените нещата, които ви пречат да вървите напред.

ВЕЗНИ - Размишлявайте върху нещата, които ви вълнуват и не се впускайте в активни действия, за да не хабите силите си напразно. За съжаление очаква ви и несвършена работа.

СКОРПИОН - Добре обмислените ви решения сега ще определят развитието на делата ви през идващите дни. В зависимост от предпочитанията си ще насочвате и енергията си, давайки си сметка за плюсовете и минусите.

СТРЕЛЕЦ - Обновеното ви мислене ще ви амбицира да постигате повече, съревновавайки се с успелите. Бъдете смели в мечтите си, само така ще се извисите и ще развиете потенциала си.

КОЗИРОГ - Грижете се за своето и спокойствието на близките си, без да сте припрени във всичко. Освободени и обнадеждени, пълноценно ще изявите познанията и опита си.

ВОДОЛЕЙ -  Изпълнението на конкретни ангажименти, които не търпят отлагане, могат да ви създадат известно безпокойство. Не бързайте да се ядосвате, ще останете доволни от свършеното, а няма да липсват и придобивки.

РИБИ - Може да направите деня си по-спокоен, ако предпочетете тихо място за размисъл и отмора. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и начина, по който възприемате света.

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди