изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:31 EET
Зодията определя какви сте в секса    
Хороскоп Овенът иска груб секс, скорпионът е перверзен, а рибите….

Овенът обича грубия секс. Тази зодия иска да почувства енергията на другия човек. Ако сте влюбени в овен, не се колебайте веднага да преминете от думи към действия. Представителите на този знак са винаги готови за експерименти, но ги пуснете да водят нещата. Те са верни партньори, но не и ако половинката им не може да удовлетвори тяхната сексуална енергия. Овните не могат да бъдат във връзка с някой, който не може да следва темпото.

Телците са чувствени, искат нежен секс, а най-добрата любовна игра за тях е чаша вино, горещ шоколад или добра закуска. Важно е всичко да става бавно, без да се бърза. Телците са верни, докато партньорът не им омръзне. Все пак те не обичат безразборните връзки, защото поставят качеството пред количеството.

Близнаците са игриви във всичко, включително и в секса. Добрият разговор за тях е афродизиак. Ако не успеете да ги съблазните с думи, тогава не се опитвайте с друго. Те обичат еротични разкази, авантюристичен секс с костюми и маски. Не сменят партньорите си лесно, но трудно се решават на връзка с някого.

Раците са личности, които лесно ще съблазните на тяхна територия, например в дома им. Направете любимото им ядене и не бързайте, защото раците обичат всичко да става бавно. За тях чувствата са по-значими от секс, но не може да се каже и че са най-верният знак в хороскопа.

Лъвовете обичат лукса и блясъка. Заведете ги на красиви места, може и сред природата, намалете светлината, налейте им чаша вино и ги облейте с ласки. С други думи поглезете ги, те са царете сред животните. Не бързайте, защото лъвовете знаят точно какво искат. Не си струва да ги убеждавате в нищо. Обичат да гледат порно филми, но рядко с партньора. Обичат да учат нови неща и да са в крак с нещата, включително и в секса. Никога няма да останат във връзка или брак без емоции.

Девите трудно се отпускат. За това им помага красивото бельо и слабото осветление. Девата иска внимание, дребни жестове и красиви моменти. Тази зодия има нужда от внимание, тя е една от най-верните знаци.

Везните искат секс всеки ден. Те не могат да се въздържат, но въпреки това поставят чувствата на първо място. Не ги интересува къде ще правят любов, важното е да се почувстват желани.

Скорпионът е един от най-перверзните знаци. Знае как да привлече срещуположния пол, обича порно филмите и експериментирането с различни пози. На тази зодия им е необходим добър любовник. Скорпионът няма да изневери, освен ако нещо много сериозно не липсва на връзката им.

Стрелецът е авантюрист, който обича да пробва. Знае, че това не може да стане само с един партньор, затова обича да ги сменя. Старае се да бъде възможно най-отворен към всичко. Обича свободата си и секса и ако партньорът не го подкрепя в това или няма достатъчно енергия, няма да остане дълго в живота му. За стрелеца сексът е много важен показател дали всичко във връзката е наред.

Козирогът е една от най-фините и въздържани зодии в хороскопа. Той е верен до мозъка на костите си. Може с часове да обмисля предстоящата романтична вечер или нови пози, но само ако иска. Ако не се труди, значи не чувства нищо към вас. Той е търпелив. За секс с козирог може да чакате дълго, но когато това стане, ще разберете че чакането си е струвало.

Водолеят иска да опитва. Не иска да чака за секс, но никога няма да притиска партньора. Ако искате секс в асансьора, в колата, на плажа, водолеите са за вас. Еротичните филми са техен любим жанр.

Рибите са чувствителни. Те обичат нежните ласки на фона на хубава музика и с чаша вино. Качествената храна е чудесен афродизиак за тях. Но лесно се отегчават и губят интерес. Склонни са към паралелни връзки, преди всичко за секс.

bgnes.com

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

Каква сте в любовната игра според зодията

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

Кои жени са най-апетитни според зодията

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

 


Сходни връзки

Зодията определя какви сте в секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди