изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:37 EEST
Тиня и отчаяние превземат Добрич    
НовиниВ Добрич няма изглед скоро бедственото положение да бъде отменено. Ситуацията и картината в града е същата като тази във варненския квартал „Аспарухово”. И там хората се опитват да си възстановят живота. Все още важи препоръката на властите да не се пие вода от чешмата, а да се купува бутилирана, разказват в репортаж от Нова телевизия.

Семейство Христови се сдобиват с нов дом на 10 юни. Седмица по-късно водата се настанява вътре - преди тях. Сега те подават молба за 325 лева помощ.

На улица „Бузлуджа” се намират шест съборени къщи. В една от тях са живели семейство Димитрови. Домът на съседите им също е изравнен със земята.

Новите бездомници в Добрич ще могат да кандидатстват за едно от 12-те свободни общински жилища в града. Семействата в нужда обаче са много повече от 12.

Продължава описването на щетите. На улица „Копривщица” хората от общината все още не са минали, но вероятно това ще стане през следващите дни. /http://www.blitz.bg

СНИМКИ ОТ ПОТОПА В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ /ОБНОВЯВА СЕ/
 


Сходни връзки

Тиня и отчаяние превземат Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди