изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:44 EEST
Nokia X2 идва с нов допълнителен бутон    
НовиниMicrosoft представи следващото устройство в серията си от телефони с Android, която познаваме като Nokia X.

Цената на смартфона започва от 99 евро преди данъци и операторски субсидии, а обновените му технически характеристики обещават подобрена производителност, пише mobilebulgaria.
Продажбите започват веднага в избрани страни, а глобалната наличност се очаква през юли.

Промяната в дизайна включва използването на заден панел с прозрачен горен слой, който създава интересен ефект, а освен това устройството се е сдобило и с допълнителен бутон, който служи за връщане назад.
Той осигурява и достъп до мултитаскинг меню с отворените приложения.

Отново присъства функцията Fastlane за бърз достъп до скоро използваните приложения, предстоящите събития и различните задачи и осигурява бърз начин за стартиране на приложения и отговаряне на нотификации.

Nokia X2 добавя и друга опция за навигация и това е списък с всички инсталирани в телефона приложения.

В прикаченото видео можете да видите някои от промените в интерфейса в новата версия на Nokia X Software Platform с номер 2.0, която през лятото ще бъде достъпна и за първото поколение устройства от серията X. Nokia X2 има двуядрен процесор Snapdragon с честота 1,2GHz, 4,3" ClearBlack дисплей, 5МТ основна камера с автофокус и светкавица и предна камера за видеоразговори.

Поддържа се и работа с две SIM карти.

Като цяло техническите характеристики са по-добри във всяко едно отношение в сравнение с Nokia X, а наличието на 1GB RAM ще подобри значително многозадачната работа на телефона.

По отношение на софтуера са добавени приложения и услуги от Nokia и Microsoft - Skype, Outlook.com и OneDrive с 15GB място за файлове. Bing Search, Yammer, Xbox игри (SnapAttack, Wordament и Kinectimals) са достъпни в Nokia Store. OneNote също вече може да се ползва с телефона.

За търсещите повече опции за комуникация са LINE, WeChat, Path, Facebook и Facebook Messenger, а за навигацията се грижи HERE Maps с възможност за изтегляне на картите в телефона.
Повече приложения са достъпни не само през Nokia Store, но и през други магазини за приложения за Android.  dir.bg
 


Сходни връзки

Nokia X2 идва с нов допълнителен бутон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.51 секунди