изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:23 EEST
Ексклузивно в БЛИЦ: Барети и ДАНС нахлуха в дома на Венци Чикагото - свързана ли е акцията с банковата диверсия? /ОБНОВЯВА СЕ/    
Ред и сигурностБарети и служители на ДАНС са нахлули в дома на Венцислав Ангелов-Чикагото в 16 часа днес. Новината съобщи синът му Йордан Бонев, който е бил очевидец на спецоперацията. Според него Чикагото е бил отведен от 6 барети и двама служители на ДАНС.

БЛИЦ вече съобщи, че структурите за национална сигурност работят по горещи сигнали, насочващи към лицата, които опитват да предизвикат банков хаос. По този повод в сградата на ДАНС днес вътрешният министър Цветлин Йовчев, главният прокурор Сотир Цацаров и шефът на "родното ФБР" Владимир Писанчев проведоха извънредна среща.

Засега няма информация дали задържането на Венци Чикагото има връзка с гръмналата преди броени минути новина, че е осъществен първият арест на заподозрян в подклаждане на финансово напрежение в страната. Според изтеклата информация става въпрос за разпращане на есемеси и мейли.

Самият Венцислав Ангелов е сред най-активните в социалната мрежа по темата с банките. В петък той е публикувал на стената си във "Фейсбук" съобщение, насочващо към предстоящ проблем с конкретна финансова институция, както и очаквано падане на валутния борд.

Венци Чикагото е бивш милиционер, участвал във Възродителния процес. Той е лежал в затвора за участие в мрежа за наркотрафик. Чикагото бе сред идеолозите на национално движение "Свобода". Двигателите там бяха синът му Йордан Бонев и Бисер Миланов. С течение на времето обаче двамата се скараха. В скандала бе замесен и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който не отрече, че е провеждал неофициални срещи с представители на "Свобода".  http://www.blitz.bg

Йордан Бонев екслузивно пред БЛИЦ: Баща ми няма нищо общо със съобщение за фалит на банки

Баща ми няма нищо общо с пуснатите sms-и цза банкови фалити. Това са спекулациите на олигархичните структури. Има заповед даф се намери изкупителна жертва и това е Венцислав Ангелов-Венци Чикагото. Това заяви пред БЛИЦ Йордан Бонев, син на задържания преди час в Русе по подозрение, че е разпространявал информацията за нестабилност в банковата системаВенци Чикагото е бил арестуван пред очите на Бонев, който му бил на гости. "Нахлуха дансаджии и го задържаха без да ни дадат обяснение за какво. Заведоха го в ОДП-Русе и го държат все още, но се надявам да го пуснат всеки момент. Баща ми не е компютърен специалист. Той е изказал мнение за случващото се в банковия сектор в личния си профил във Фейсбук. Той там е активен потребител. Всичо останало са манипулации", категоричен е Бонев.
http://www.blitz.bg

Арестуваха Венци Чикагото за банковия терор

Учредителят на Народно движение "Баста" и на Народно-патриотична партия "Промяна" Венцислав Ангелов - Чикагото /45 г./ беше задържан в Русе по подозрения, че е съпричастен към банковия терор в страната.

В 16,30 ч. той беше доведен от маскирани спецполицаи с качулка на главата в ОДМВР, след като медиите бяха предварително предупредени за ареста. После всички представители на официалин институции се покриха и отказаха официално изявление.

"Не знам за какво съм задържан", успя да отговори на журналистически въпрос Венци Чикагото, докато го водеха в сградата.  http://www.trud.bg/

При операция на ДАНС в Русе е задържано едно лице заради действия, насочени срещу стабилността на банковата система

Русе. В Русе служители на Държавна агенция „Национална сигурност” съвместно с органи на МВР проведоха специализирана операция, при която бе задържано едно лице – български гражданин на 45 години, съобщиха от пресцентъра на ДАНС.
Чрез профила си във „Фейсбук” и чрез клип, качен в „YouTube”, лицето е публикувало информация, съдържаща злонамерена атака срещу голяма българска банка и призиви за сваляне на валутния борд.
В ДАНС продължава проверката на опитите за дестабилизиране на банковата система и снемането на обяснения на граждани във връзка с получени съобщения – SMS или имейл, съдържащи невярна негативна информация за състоянието на български банки.  http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Ексклузивно в БЛИЦ: Барети и ДАНС нахлуха в дома на Венци Чикагото - свързана ли е акцията с банковата диверсия? /ОБНОВЯВА СЕ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди