изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:57 EEST
Най-секси покер дами /18+/    
Любопитно Думите „секси“ и „покер“ обикновено не са свързани – освен ако не говорите за „стрип-покер“. Всяка игра има своите играчи и своите звезди. В големия свят на покера ще видите лица, които носят повече сексапил отколкото много от тези на модния подиум или сцената. Причината вероятно е в силата на характера и в умението да рискуват.
Някои от великолепните жени, които сме избрали, могат да ви впечатлят с комарджийските си способности и страст. Други просто харесват играта.


 

Кортни Фриел

Ще видите естествено съчетание на ум и красота. Тя е участвала в 4-ти сезон на „World Poker Tour“, но журналистическата кариера и вродената й изисканост доказват, че тази покер-красавица няма от какво да се тревожи.

Дженифър Лей

Сладка, млада и руса – Дженифър Лей вероятно е от онези играчи на покер, които ще бъдат подценени на игралната маса. Но тя вече се счита от мнозина за един от най-добрите играчи на покер в мрежата. Тя определено има бляскаво бъдеще в света на покера, особено след скорошната си поява в Playboy, което прави популярността й още по-голяма.

Марианела Перейра

Тя е звездата от предаването „Покер на тъмно“ на NBC. Тя е аржентински фотомодел, която носи елегантни рокли и обувки на висок ток. Тя идва на мястото на една от най-съвършените жени, които са хващали карти: Шана Хиат.

Шанън Елизабет

Тя определено е повече от чаровно момиче, играещо карти. Шанън показва световна класа като играч на покер и след шампионата на NBC „National Heads-Up Poker Championship“ отнася у дома 120 хиляди долара.

Дженифър Тили

Дженифър е позната като актриса с висок глас и дълга кариера, започваща още в средата на 80-те. Тя спечелва шампионата Poker Ladies Championship, побеждавайки 600 претендентки. Уменията й на покер-красавица трудно могат да бъдат поставени под съмнение с печалби от близо половин милион долара.

Лейла Кейлей

Лейла участва в 6-ия сезон на World Poker Tour и сменя дома си, премествайки се от Лондон в Холивуд. Нейната красота и сексапил са толкова силни, че дори най-губещият играч на покер е очарован и щастлив от близостта й.

Джоана Крупа

Джоана е полякиня по произход и е едно от най-горещите момичета, докосвали карти. Славянската й красота е оценена от издания като Playboy, Maxim, FHM и Trump. Тя нахлува в света на покера като говорителка на Titan Poker и с нейното включване е сигурно, че играта ще заговори на език, който ще разбират много повече хора.

Ивлин Нгъ

Ивлин е израснала в Торонто преди да разбере, че принадлежи на Лас Вегас. Сега е на 33 години и се подготвя за големи успехи на игралната маса. Очарованието вероятно ще й помогне да си намери не един богат покровител.

Ана Бенсън

Както почитателите на бейзбола, така и онези, които си нямат представа от този спорт, познават жената на бившия играч от „Метс“ Крис Бенсън. Ана Бенсън е призната за „най- секси бейзболна съпруга“ от FHM. Неустоимият й сексапил обаче не е единствената причина за възхищението на феновете. Ана Бенсън открива покера и на съревнованието WSOP Main Event успява да издържи до третия ден, изпреварвайки 1200 други играчи. Участието в него струва на всеки 10 хиляди долара.

Синди Марголис

Това е една от жените, за които са правени най-много търсения в интернет. Това е една от жените, които са обявени за богини на покера: първата причина за това са огромните затруднения на мъжете, с които играе, да останат съсредоточени само върху играта. Отскоро Синди има собствена зала за покер, което е още едно доказателство за привързаността й към спорта.

Ето и пълният списък:

Cameron Diaz

Heather Graham

Jenna Fischer

Jennie Garth

Jennifer Love Hewitt

Jenny McCarthy

Joanna Krupa

Lacey Chabert

Laura Prepon

Mena Suvari

Odette Yustman

Pamela Anderson

Rosario Dawson

Sarah Silverman

Serinda Swan

Tiffany Michelle

Traci Bingham
Източник: http://www.millionaire.bg

wordpress.com

 


Сходни връзки

Най-секси покер дами /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди