изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:24 EEST
Изложба на музикалната колекция на кмета на Каварна Цонко Цонев в Албена    
КултураНа 05.07.2014 г. от 17:00 ч. в х-л Фламинго Гранд, к.к. Албена, ще бъде открита изложба на музикалната колекция на кмета на Каварна – Цонко Цонев.

В продължение на два месеца - Юли и Август, гостите в Албена ще има възможността да се докоснат до ценната колекция, която съдържа подаръци, получавани  през годините от гостуващите рок банди и изпълнители в крайморския град.
Част от експонатите е китарата, която рок гигантите Manowar са подарили през 2007 г., подписана от цялата група, което се случва изключително рядко. Нещо повече: един от подписите е на барабаниста Скот Каламбас, който почина преди две години. Вторият експонат също е изключителен. Това е бас китарата на Глен Хюз, с която свири през 2009 г. в Каварна. Музикалният инструмент носи марката на Глен Хюз, която се продава в целия свят. Най-ценният и вероятно уникален не само за България подарък, който Цонев е получавал на сцената в Каварна, е златния албум Burn на Deep Purple – един от едва 50-те изработени екземпляра.
На откриването ще присъстват кметът на Каварна - г-н Цонко Цонев, Наско от Б.Т.Р и легендарният John Lawton.

От 21:00 ч. е началото на първия голям концерт, който Албена ще подари на своите гости. На открита сцена до хотел Добруджа ще излязат Б.Т.Р. и John Lawton.

Заповядайте!
Александър ДИМИТРОВА
 


Сходни връзки

Изложба на музикалната колекция на кмета на Каварна Цонко Цонев в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди