изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:29 EET
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „В област Добрич започна жътвата”, съобщава на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна”. Жътвата на есенните култури в област Добрич започна, съобщават от областната дирекция „Земеделие“. Жъне се основно ечемик и рапица, но в крайморските общини успоредно върви и прибирането на пшеничната реколта. Добивът от жито засега е 400-450 кг./дка, при ечемика той варира от 340 до 550 кг./дка, а при рапицата добивите са между 220 и 314 кг./дка.

С началото на юли курортът Албена поставя началото на серия от празненства, концерти и специални събития по повод 45-годишнината от създаването си. Те ще продължават да изненадват гостите на комплекса до края на август, съобщават от туристическото дружество. Една от първите изненади, която комплексът предлага, са 5 култови десерта по цени от 1969 г., пише вестникът. Пак там четем: „Джулая зареди хиляди с настроение”. За поредна година хиляди са посрещнали първия юлски изгрев край село Камен бряг. Община Каварна е осигурила 6-часов купон. Превърналата се вече в традиция програма за Джулая е започнала малко след полунощ, като първи на сцената са излезли младежката група „Шепот”, а след тях германците „No Planet” са представили забиващи рок парчета.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди