изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:49 EEST
СРЕД ЛАВАНДУЛОВИТЕ ПОЛЕТА НА ДОБРУДЖА ЗАПОЧВАТ СНИМКИ НА ИНДИЙСКИ ФИЛМ    
КултураНа 6 юли започват снимки на мащабна индийска кинопродукция у нас, съобщи изпълнителният директор на Албена Красимир Станев. На второ посещение у нас е индийският кинопродуцент и президент на компания TMIC Рамджи Натараджан. Той вече е разгледал лавандулови полета в Добруджа, които ще използва за част от снимките.

Предвижда да снима още на голф игрището „Тракийски скали” и на плажа в Албена.

При първото му посещение преди два месеца домакините от Албена организирали възможността да разгледа Черноморието ни, Странджа, Стара планина, Белоградчик, Софийска област, Искърския пролом, Рила. За продуцента била организирана панорамна обиколка със самолет над Добруджа, Шуменското плато, до северната ни граница с Румъния и по цялото южно Черноморие.

На 6 юли се очаква да пристигне екип от 50-60 души, които да започнат снимките. Засега се знае, че филмът ще е исторически.

Рамджи Натараджан е снимал в Нова Зеландия, Ирландия, Швейцария.  Индийският всекидневник Deccan Chronicle е публикувал материал, че Боливуд ще снима в България.

На новата продукция се разчита да популяризира България като туристическа дестинация в Индия и даде началото на дългосрочно партньорство в сферата на филмовото изкуство. Компанията TMIC е над 20 годишна организация, която специализира в кино продукции и организирането на специализирани пътувания и прояви. НДТ

 

 


Сходни връзки

СРЕД ЛАВАНДУЛОВИТЕ ПОЛЕТА НА ДОБРУДЖА ЗАПОЧВАТ СНИМКИ НА ИНДИЙСКИ ФИЛМ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди