изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:18 EET
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Румънски полицаи ще патрулират в Албена и Балчик”, съобщава на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна”. Румънските полицаи ще съдействат на българските служители на реда при контактите им с пребиваващите у нас румънски туристи.

Полицейските правомощия ще се осъществяват от българските полицаи. „Военни помагаха в ДКЦ 2”, пише изданието. 45 военнослужещи от състава на военните формирования от Шумен, Белене и Русе продължават работа с необходимата специализирана техника в два от най-засегнатите района на Добрич. Вчера съобразно изпълнението и приключването на част от задачите военнослужещите са били разпределени в две групи, по информация на пресцентъра на областната администрация. „Живот, отдаден на Добруджа”, така е озаглавен материалът, посветен на Тодор Рачински, един от най-забележителните селекционери по пшеницата. Роден е на 4 юли 1929 г. във Враца. През 1953 г. завършва висшето си образование в Агрономически факултет, специалност „Селекция и семепроизводство” - София. Професионалната му кариера започва в село Врабево, Ловешко.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди