изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:22 EEST
Ботев и Литекс започват похода си в Европа    
СпортВъпреки че Мондиал 2014 е в разгара си, днес българските Ботев и Литекс започват своя поход в европейските клубни турнири. Двата тима излизат в първите си двубои от предварителните кръгове на Лига Европа, като „жълто-черните“ приемат в Бургас скромния тим на Либертас от Сан Марино, а Литекс и новият им наставник Красимир Балъков гостуват на Верис в Молдова.

Двубоят на „оранжевите“ срещу Верис започва в 17:30 часа българско време, докато „канарчетата“ излизат срещу Либертас в 19:45 на стадион „Лазур“ в Бургас.

И ДВАТА МАЧА МОЖЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ В GONG.BG

Въпреки финансовите проблеми и неразбории в отбора на Ботев, пловдивчани излизат като абсолютни фаворити срещу тима от Сан Марино. За тима на Любов Пенев участие няма да вземе Абел Анисе, който все още договаря трансфер при шампиона Лудогорец.

Като фаворит е определян и тимът на Литекс, въпреки че наставникът на тима Красимир Балъков предупреди футболистите си аз подценяване. В „оранжевия“ лагер ще могат да разчитат и на двете си нови попълнения от ЦСКА – Омар Косоко и Джаксън Менди. Очаква се двамата да започнат като титуляри. 

http://gong.bg

 


Сходни връзки

Ботев и Литекс започват похода си в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди