изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:59 EEST
ТРИМА КАНДИДАТИ ЗА ДИРЕКТОР НА УЧЕНИЧЕСКОТО ОБЩЕЖИТИЕ    
ОбразованиеСписък с допуснати и недопуснати кандидати за длъжността директор на общинско училище и обслужващо звено на територията на Добричка област е публикуван в сайта на Регионалния инспекторат на образованието. Най-много са допуснати до конкурса за директор на Ученическото общежитие в Добрич.

За поста се конкурират Божан Иванов Пейчев, Бонка Тодорова Николова и Любомир Байчев Стоянов. За директорския пост в НУ „Христо Ботев” в село Лясково кандидатства Балчо Иванов Балчев, за СОУ „Стефан Караджа”, Каварна – Елена Костадинова Ташкова, за ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в село Белгун - Димитър Станев Димитров и Теофания Георгиева Христова, за общински детски комплекс „Малкият принц” в Тервел - Виолетка Димитрова Николова. Няма кандидати за директорските постове в НУ „Отец Паисий” в село Плачи дол, НУ „Христо Ботев” в село Септемврийци, професионална гимназия за кадри в обслужващата сфера „Алеко Константинов” в Балчик и Общински детски комплекс в Шабла.

Допуснатите кандидати трябва да се явят на 8 юли за решаване на тест във Висше училище Международен колеж. НДТ

 


Сходни връзки

ТРИМА КАНДИДАТИ ЗА ДИРЕКТОР НА УЧЕНИЧЕСКОТО ОБЩЕЖИТИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди