изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:18 EEST
Най-абсурдните секс сцени в киното (Видео)    
ЛюбопитноВ правилните ръце и във внимателна доза, еротиката (хайде, хайде, мъжете не обичали големи гърди - да бе, да) може да подпомогне значително успеха на всяко едно заглавие на големия екран. За съжаление на всички, попаднали в тази класация обаче, и обратното правило също е вярно.



20121
Е, как да го коментираме това, помогнете ни...

И ако за голяма част от тези имена, да правят кино отдавна вече не е приоритет, то е странно, че други вече са доказали своя безспорен потенциал и въпреки това, в биографията си могат да се похвалят с, меко казано, абсурдни идеи. Нека все пак видим кои са печелившите в списъка с десетте най-тъпи екранни секс сцени, които някога сме виждали. 


Голо оръжие (1988)  



По-голо от това, оръжието едва ли може да бъде. Лесли Нилсен и Присила Пресли се отдават на страстите си, облечени в гигантски кондоми, доказвайки, че и най-добрата идея може да се превърне в абсурд, попадайки в грешни ръце. 

Лошият дядо Коледа (2003) 



Кой е казал, че на дядо Коледа не му се иска да … Снежанка. И то в пробна на магазин. Фетишизъм във филм за добрия старец - идея, която е трудно да се понрави на друг, освен на сценаристите. 

Team America: World Police (2004) 



Секс сцена с кукли?! Ама вие сериозно ли?! Дами и господа, имаме победител в класацията за най-дебилни кадри в цялата филмова история. Насладете му се. 

Американски пай (1999) 



Питали ли сте се някога защо за секса използват израза "да го топнеш в сладкиша"?! Ако не знаете отговора, питайте Джейсън Бигс, който в горепосочения филм брутално облада.. ябълков пай. 

Макгрубър (2010) 


Романтична музика, преплетени голи тела и усещане за любов. Перфектно. Поне до момента, в който не ни покажат, че тя е висящ във въздуха призрак, а реално той го прави с надгробния камък. Мда, количеството рядко води до качество, особено когато говорим за повишаващата се бройки филми на големия екран. 

Зъби (2007) 



Какво хубаво би могло да се получи от хорър с еротични елементи, чийто сюжет се съсредоточава върху момиче, чиято…вагина има зъби?! Прави сте. Нищо хубаво за мъжете. 

Хауърд Патицата (1986) 



Намирате ли нещо романтично в секс сцена между патица и жена?! Тук и Майкъл Болтън трудно ще спаси положението. А като имаме предвид, че филмът е дело на Джордж Лукас и е с участието на Тим Робинс, имаме явно доказателство, че понякога и най-големите могат да се изложат. 

Страшен филм 5 (2013) 



Колебаем се дали да разкритикуваме или всъщност да похвалим Чарли Шийн и Линдзи Лоън, тъй като в крайна сметка и идеята на тази сцена е да пародира много други такива, които все пак претендират да бъдат сериозни. Тук подобна идея няма, но пък за сметка на това е доста забавно. 

Огън в кръвта (2006) 


Сюжетът повелява - Джейсън Стейтман е отровен и единственият начин да живее е да поддържа постоянно високо ниво на адреналин, досущ като това, в което нас ни държи култовата поредица "Междузвездни войни". А какво по-подходящо за това от предизвикателството да оправиш гаджето си насред сергиите на пазара и то пред хиляди аплодиращи. Честно, не разбираме как Роузи Хънтингтън-Уайтли искаше да го зареже тоя пич. 

Ловци на духове (1984) 



След като по-горе, Макгрубър демонстрира сексуалното си желание към призраците, тук е видно, че и самите призраци не отстъпват на простосмъртните в тази графа. Как другояче да си обясним този великолепен акт на орална любов, който Дан Акройд получава от реещата се във въздуха мераклийка?!  


А виждали ли сте Най-уникалните секс кукли (18+)  (а ако предпочитате реалността - кои са най-сексапилните жени в света за 2013 г.)

 


Сходни връзки

Най-абсурдните секс сцени в киното (Видео) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди