изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:50 EEST
Румънско семейство с три деца са пострадали при катастрофа    
Новини10-годишно момченце и баща му са с травми – на главата и гръдния кош

Семейство румънци с три деца са пострадали при катастрофата край Варна, научи БЛИЦ. 10-годишно момченце и 32-годишният му баща са с травми на главата и гръдния кош, обясниха от "Спешна помощ".Екип медици вече е транспортирал двамата пострадали в болница "Света Анна" в морската столица. С травма на главата е детето, а татко му – на гръдния кош. Според първоначалния медицински преглед те не са тежко ранени.

БЛИЦ вече съобщи, че катастрофата е станала на пътя за Долище. Сигнал за инцидента е получен в 12 часа. От него станало ясно, че жестоко са се сблъскали „Мерцедес” с българска регистрация и „Фолксваген Поло” с румънска. В чуждото возило са пътували семейство с три деца, като всички са транспортирани в болница. Били са контактни, без външни наранявания. Последващите медицински прегледи ще установяват дали те има някакви вътрешни наранявания. Шофьорът на мерцедеса не е пострадал и даже в началото е отказвал преглед, но след това е склонил и да отиде и той до болницата.

По първоначални данни, катастрофата е станала, след като румънският автомобил е излизал от към разклона от село Долище. Подозира се, че чужденците може да се объркали пътя или да не са спрели на знак "Стоп". Двете коли са буквално размазани след сблъсъка.

Орлин ФИЛИПОВСКИ

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Румънско семейство с три деца са пострадали при катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди