изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:31 EEST
Газовоз и влекач са се ударили край Шумен, един е загинал /СНИМКИ/    
НовиниЕдин човек е загинал при катастрофата край Шумен, за която БЛИЦ съобщи по-рано днес. Инцидентът стана малко преди 19,31 часа на главен път Шумен-Силистра в участъка между пътните възли с главен път Русе-Варна и автомагистрала „Хемус” край село Панайот Волов. За тежкия инцидент съобщиха от от ОДМВР-Шумен.

По първоначални данни са се ударили товарен автомобил „Мерцедес”, със софийска регистрация, превозващ газ, движещ се в посока автомагистрала „Хемус” и влекач „Мерцедес”, с търговищка регистрация, движещ се в посока главен път Русе- Варна.

На място е загинал водачът на автомобила със софийска регистрация, а водачът на влекача е откаран в  болницата в Шумен. Движението в посочения пътен участък е преустановено, като се осъществява по маршрут главен път Русе-Варна, автомагистрала Хемус”.

Полицейски екипи регулират дивжението край Шумен на пътен възел „7-ми километър” на главен път Русе-Варна, разклон Силистра, на АМ „Хемус”, изход за град Шумен и на пътен възел на АМ „Хемус” с главен път Силистра – Шумен, край село Панйот Волов.

Няма данни за изтичане на газ. На мястото на инцидента работят служители на ОДМВР-Шумен и ОУПБЗН-Шумен. Предстои да бъде извършен оглед от следствено оперативна група. Водачът на влекача е 23-годишен мъж от град Търговище. Изпробван е с техническо средство, като не е отчетено наличие на алкохол.

На място е загинал водачът на автомобила със софийска регистрация, а водачът на влекача е откаран в болницата в Шумен.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Газовоз и влекач са се ударили край Шумен, един е загинал /СНИМКИ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди