изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:35 EET
Станишев остава начело на мега структурата вляво, Стойнев и Мая казаха "да" за БСП    
Политика Сергей Станишев е готов да предаде юздите в БСП. Това обаче съвсем не означава, че той ще се оттегли от властта в лявата част на българската политика. На пресконференция след пленума Станишев потвърди, че в БСП предстои промяна на върха, но лично той ще остане начело на левите сили, обединени под формата на Коалиция за България.

Пред журналисти бе представен и новият зам.-председател на Националния съвет на БСП - икономическият министър Драгомир Стойнев. Очаква се той да бъде фаворитът на Станишев за негов наследник. "Ако получа номинации, ще участвам. Но всичко зависи от решението на конгреса", лаконичен бе Стойнев. Малко по-рано Мая Манолова също потвърди, че би приела номинация за председател на БСП.

В същото време пък "24 часа" твърди, че Станишев разплакал съпартийци със силно емоционална реч, която не е била присъща за него. Това станало по време на закритите заседания преди пресконференцията.

Сергей Станишев подава оставка като лидер на БСП. Това ще се случи на конгрес на партията, който ще се проведе на 27 юли. Станишев ще посочи за свой наследник Драгомир Стойнев, съобщава "24 часа". Соцлидерът е споделил намерението си пред членовете на Изпълнителното бюро рано тази сутрин, но темата все още не е обсъдена на червения пленум, който в момента тече "Позитано 20".

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Станишев остава начело на мега структурата вляво, Стойнев и Мая казаха "да" за БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди