изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:43 EEST
Жертва на имотната мафия пусна куршум в главата на Назим Шариф!    
НовиниКървав екшън се е разиграл в Маджарово, научи ексклузивно БЛИЦ от свои хора в хасковското градче. Повод за престъплението е имотен спор.

Източниците на БЛИЦ сочат, че стрелецът се казва Петър Петров. Той изстрелял куршум в главата на 57-годишния Назим Шариф. Пострадалият веднага е откаран в хирургията на пловдивската болница "Свети Георги" с опасност за живота. Засега медиците се опитват да го спасят живота, но надеждата не е голяма. Според информацията, с която само БЛИЦ разполага, стрелецът е заловен след преследване.

Преди време Петър Петров бил шофьор на автобус от Хасково за София. Има къща в хасковския квартал Болярово, която му е била отнета от имотната мафия. Въпреки документите с които разполага, че е измамен и къщата му е продадена криминално на жена с ЕГН на друга починала жена, никой не е обърнал внимание на неговите жалби. По тази причина той отива да се жалва на вече бившия окръжен прокурор Иван Ванчев, но понеже той не го приема, Петров започва да рита вратата на кабинета му, за което отново е арестуван и по-късно осъден. Петър се жалвал, че му е палена къщата, че е държан заедно със семейството си в ареста. 

Последната информация, с която БЛИЦ разполага е, че Петров има вила край река Арда близо до Маджарово, където всъщност е станало и престъплението.

Тодорка НИКОЛОВА
 


Сходни връзки

Жертва на имотната мафия пусна куршум в главата на Назим Шариф! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди