изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:01 EEST
ХИЛЯДИ ПЯХА С ДЖОН ЛОУТЪН И Б.Т.Р. В АЛБЕНА    
Туризъм

Хиляди гости на Албена се забавляваха в продължение на два часа с изпълненията на легендарния Джон Лоутън и на една от най-успешните български групи - Б.Т.Р. Концертът, който бе безплатен за всички гости на комплекса, бе на откритата сцена срещу хотел „Добруджа”.

Хиляди гости на Албена се забавляваха в продължение на два часа с изпълненията на легендарния Джон Лоутън и на една от най-успешните български групи - Б.Т.Р. Концертът, който бе безплатен за всички гости на комплекса, бе на откритата сцена срещу хотел „Добруджа”. Той е първия от общо осем концерта, които Албена подарява през юли и август на своите гости, в чест на 45-годишния си юбилей. 



Той е първия от общо осем концерта, които Албена подарява през юли и август на своите гости, в чест на 45-годишния си юбилей, съобщиха от пресцентъра на Албена.

Точно в 21 часа на сцената се появиха Б.Т.Р., които изпълниха хитовете си, както и парчета от новия си албум „Защо?”.

Публиката изригна, когато Джон Лоутън се качи на сцената. Големият рок музикант поздрави многобройната публика и не пропусна да се поинтересува дали сред множеството има сънародници на съпругата му Ирис, която е германка, както и поиска да вдигнат ръце британци и българи. Лоутън изпя хитови парчета от репертоара на "Юрая Хийп". Една част от песните, които изпълни са „July Morning”, „Easy Living”, „Come Back To Me”, „Sympathy”, „Free Мe”. Концертът продължи до 23:00 часа. Следващата събота - 12 юли, сцената е запазена за Руслан Мъйнов, който заедно със Симфоничен оркестър - Шумен, от 20.30 часа ще подарят безплатен концерт на руски романси за гостите на Албена. НДТ

 


Сходни връзки

ХИЛЯДИ ПЯХА С ДЖОН ЛОУТЪН И Б.Т.Р. В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди