изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:32 EEST
НОВА ТЕЖКА КАТАСТРОФА КРАЙ ДОЛИЩЕ, ДОБРИЧЛИЯ СРЕД РАНЕНИТЕ    
Лов и риболовНова тежка катастрофа стана край варненското село Долище, сред пострадалите й и добричлия, съобщиха електронни медии. Пътно-транспортното произшествие възникнало 5 юли, събота,  в 12.50 часа по пътя между Варна и селото.
5.07.2014На кръстовище край с. Долище, Варнеска  област, , при наличие на пътен знак „Б2 - Спри! Пропусни движещия се по пътя с предимство”, водачът на товарен автомобил „Фолксваген Тра нспортер” Д. В., на 60 години от Добрич не пропуска и блъска „Джип Гранд Чероки”. Вследствие на инцидента са пострадали четирима души. Добричлията получава фрактури на череп, лява лопатка и контузия на мозъка.


На кръстовище, при наличие на пътен знак „Б2 - Спри! Пропусни движещия се по пътя с предимство”, водачът на товарен автомобил „Фолксваген Транспортер” Д. В., на 60 години от Добрич не пропуска и блъска „Джип Гранд Чероки”.
Вследствие на инцидента са пострадали четирима души. Добричлията получава фрактури на череп, лява лопатка и контузия на мозъка. Настанен е в многопрофилната болница за активно лечение „Света Анна”, без опасност за живота. Ранени са трима души, пътували също в товарния автомобил. Те са прегледани, опасност за живота им няма. Единият е настанен за лечение в болница със съчетана травма на глава, гърди и корем. По случая е образувано досъдебно производство.
Само два дни преди това – на 3 юли, четирима души бяха ранени при катастрофа на същото кръстовище. Тогава „Фолксваген Поло” с румънска регистрация не спря на знак „Стоп” и бе пометен от „Мерцедес”, управляван от 32-годишен мъж от Добрич. Пострадаха добричлията и трима румънци, сред които и 11-годишно дете. НДТ


 


Сходни връзки

НОВА ТЕЖКА КАТАСТРОФА КРАЙ ДОЛИЩЕ, ДОБРИЧЛИЯ СРЕД РАНЕНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди