изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:28 EEST
УЖАСЯВАЩА ГРАДУШКА НАД СОФИЯ    
НовиниГрад като орех помля столицата. Огромна буря се разрази буквално за секунди в следобедните часове. Улиците и булевардите са като реки.



Градушката продължава над десет минути. Очаква се да има огромни поражения.
************

Десетки сигнали са били подадени в МВР и „Гражданска защита” след бурята, съобщиха от пресцентъра на МВР: „До 17 часа са били подавани сигнали за отводняване на къщи във Филиповци, Люлин и Модерно предградие, има паднали дървета по алея „Яворов” на „Цариградско шосе”. „ От столична община заявиха пред БЛИЦ, че до този момент при тях не са постъпвали сигнали за по-фрапиращи инциденти:
„Хората ни обикалят с колите и следят обстановката, до момента не мислим, че има причини за притеснение”, убедени са в столичния инспекторат.

Вследствие на силната буря има счупено предно стъкло на трамвай по линия 12 на булевард „Черни връх”, съобщиха още от пресцентъра на Столична община. Спряно е движението на Сточна гара заради завиряване. Превозните средства на градският транспорт се движат с намалена скорост. В столичната община има подадени сигнали за счупени от града прозорци на жилища и автомобили, както и паднали дървета, неработещи светофари на Царица Йоана, завиряване на участъци по „Цар Борис ІІІ”.

 http://www.blitz.bg




 


Сходни връзки

УЖАСЯВАЩА ГРАДУШКА НАД СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди