изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:38 EEST
Издирваният шофьор от БНТ събирал тен    
Новини Издирваният под дърво и камък шофьор от БНТ Валентин Петров Янков изненадващо се прибрал в дома си в понеделник вечерта, съобщи "Телеграф", като се позова на информация от МВР. Докато колегите на Вальо, както повече е известен в Българската национална телевизия, се притесняваха за живота му и си мислеха, че с него може да се е случило най-лошото, той е бил на морето, разкриха още от полицията.

От там обаче отказаха повече подробности по случая. 53-годишният дългогодишен служител на телевизията беше в неизвестност от 23 юни, когато не е отишъл на работа. От МВР пък го издирваха от 3 юли. Съмненията, че Янков е станал жертва на престъпление и не е изчезнал по свое желание, се засилиха още повече преди дни.

Тогава съседите му в ж.к. "Дружба" заедно с домоуправителя на входа разбиха жилището му, за да проверят дали не е вътре в безпомощно състояние, за което БЛИЦ съобщи преди всички. Те не открили Янков, но попаднали на потресаваща гледка - в празното жилище лежало мъртвото му куче, като близки на Вальо предположиха, че домашният любимец е починал от липсата на храна и вода.

Притеснени, служителите на полицията подадоха сигнал в полицията. Те веднага започнаха да пускат призиви за помощ във Фейсбук. "Това е Вальо, много добър човек, шофьор в националната телевизия. Помогнете!", гласеше едно от съобщенията. Появиха се и съмнения, че е станал жертва на имотната мафия.

http://www.blitz.bg

Полицията издирва Валентин Янков

 


Сходни връзки

Издирваният шофьор от БНТ събирал тен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди