изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:39 EEST
Автобус уби шофьора си в Димитровград    
НовиниАвтобус премаза млад мъж по време на ремонт в Димитровград днес. Инцидентът стана малко след 16. 00 часа на охраняем паркинг. 40-годишният мъж от фирма "Детелина Дрита" правел ремонт под рейса, паркиран там.По неизвестни към момента причини автобусът се стоварил с цялата тежест върху него. Мъжът, който е от Смолян, починал на място.


Екип на пожарната служба и полицията в момента правят оглед на мястото на инцидента. Официална информация по случая от полицията все още няма, съобщава Dimitrovgrad.bgvesti.net.

Последно автобусът-убиец е извършил курс снощи и е спрян за ремонт, тъй като шофьорът му се е обадил във фирмата, че има проблем със спирачките. Заради това е разписана командировъчна заповед за изпрщането на главния механик на компънията на място в Димитровград.

От дружеството недоумяват защото е имало своеволие от техния служител и той е поправял тежката машина на паркинг, след като принципно ремонтите на автобусите се извършват на канала в ДАП./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Автобус уби шофьора си в Димитровград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди