изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:16 EEST
Шестима застреляни при семейна свада, четирима от убитите са деца /ВИДЕО/    
По света Най-малко шестима души, четирима от които деца, са убити в резултат на стрелба в частен дом в предградие на американския град Хюстън. Според полицията, става дума за семеен скандал.

Кървавата семейна драма се е разиграла в сряда в град Спринг, разположен на около 40 километра севрно от Хюстън. В резултат на стрелбата са убити шестима души, четири от които са деца. Други двама, сред които има едно дете са ранени. Имената и възрастта на загиналите към момента не се съобщава. Предполага се, че всичките жертви са били роднини на нападателя. Мотивите за масовото убийство засега са неизветсни.

Полицай Марк Херман съобщи за местни медии, че стрелбата в Спринг е била предизвикана от семеен скандал или раздяла в семейството, което е живеело в къщата. По думите му, жена, ранена при стрелбата, е идентифицирала мъжа и е предупредила, че той планира да убива още хора в друга къща на роднини. Херман каза още, че жената и раненото дете, което е било откарано с хеликоптер в болница в Хюстън, където е починало, са били единствените живи жертви, когато полицаите са пристигнали на мястото на инцидента. Херман съобщи също, че полицаите са блокирали стрелеца след кратко преследване заподозрени в кола на около 5 километра от мястото на кървавата баня. 
Сержант Томас Гилиланд описа нападателя като 30-годишен мъж с брада, който е много спокоен. По думите му, когато полицаите са се приближили към колата му, за да преговарят, той просто е седял в автомобила си и ги е гледал.
******************************
Мъжът, който уби шест души, четири от които деца, в град Спринг в американския щат Тексас, се е предал на полицията. Убиецът се е предал след като три часа бе блокиран в колата си от полицаите на 5 километра от мястото на кървавата драма. По последни данни, убиецът е на около 40 години. Докато полицаите са преговаряли с него, за да се предаде, той е държал пистолет, насочен към главата му. Полицаите са преговаряли с мъжа чрез мобилен телефон. Разположените наблизо домове са били евакуирани.

Имената на убитите и убиеца все още не са разпространени от полицията. Също няма информация по какъв начин жертвите и убиец са свързани помежду си. Според първоначалната информация, до масовото убийство се е стигнало след семеен скандал. Конкретна информация за мотива обаче все още не се съобщава. / http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Шестима застреляни при семейна свада, четирима от убитите са деца /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди