изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:16 EEST
Предизборно: Бойко Борисов сменя областни лидери!    
Политика Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се изправи в събота с надъхваща реч пред 1100 делегати на младежката структура на партията. Борисов ще поиска от своите максимална мобилизация, за да може партията да извоюва убедителна победа на предстоящите парламентарни избори. На форум в НДК младите ГЕРБери ще изберат нов лидер, след като Моника Панайотова, бивш евродепутат, сложи край на политическата си кариера през април. Пределната възраст за членство в МГЕРБ е 31 години, уточниха от централата на партията.

По препоръка на Борисов младежката структура ще разшири Националния изпълнителен съвет от 7 на 11 членове. Така всички региони ще имат по-добро представителство, заявил преди дни Борисов пред своите. Всички младежки структури вече направиха своите номинации за нов председател на МГЕРБ.

Утре на заседание на Изпълкома на ГЕРБ ще бъдат отсети най-добрите кандидати, пише "Стандарт". Със сигурност в НИС на МГЕРБ ще попаднат и българи-мюсюлмани, коментираха високопоставени източници от централата на партията. Има номинации и от Лудогорието, и от Пиринско, уточниха лаконично близки до Борисов.

Лидерът на ГЕРБ стартира обиколка в страната, за да се види лично с активистите на партията по места. Там, където се налага, Борисов е дал да се разбере, че ще прави смени на местното ръководство. Преди ден стана ясно, че депутатът Петя Аврамова ще бъде предложена на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за областен координатор на партията във Враца. Доскорошният областен координатор инж. Валентин Литов обяви, че е депозирал своята оставка поради лични причини, които възпрепятстват неговата работа.

"Дойде ли БСП, виждате за какво става въпрос", обясни вчера в парламента лидерът Борисов, запитан за ситуацията около бюджета на здравната каса. Според него целта на управляващите е да се измъкнат, без да признаят колапса на всички системи. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Предизборно: Бойко Борисов сменя областни лидери! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди