изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ

ОВЕН - Днес емоционалното ви състояние ще бъде приповдигнато, ще имате силно желание да изразите това, което чувствате към хората около вас. Може да предприемете някаква промяна във външния си вид.
ТЕЛЕЦ - Най-добре ще се чувствате, ако работите в екип или поне ако намерите хора, които изцяло споделят мнението ви. Нуждаете се от съдействие и ако намерите съидейници ще усетите истинска подкрепа. Направете си план за предстоящите дни.
БЛИЗНАЦИ - На работното ви място всичко е наред, но ситуацията в дома ви е твърде напрегната и конфликтна, затова по възможност не се задържайте много-много там, поразходете се по магазините да напазарувате.
РАК - В днешният ден броят на служебните ви ангажименти ще нарасне. За да се справите, наложете волята си и се концентрирайте върху най-неотложните задачи.
ЛЪВ - Ще бъдете в плен на емоциите си, затова чувствата ще надделеят във важен момент, в който ще трябва да вземете решение - за добро или за зло. НЕ съжалявайте за стореното.
ДЕВА - Изпълнени сте със сила и желание за действие. Ентусиазмът ви ще се окаже заразителен за околните. Денят е благоприятен за финансовите дела, ще извлечете добри печалби, ако се занимавате с бизнес.
ВЕЗНИ - Успешен, но и доста натоварен ще бъде днешния работен ден за Везните. Още от сутринта ще разберете колко много неща имате за вършене и че ще трябва да се справите сами. Не роптайте срещу съдбата.
СКОРПИОН - Като цяло успешен и ползотворен ще бъде днешния ден за Скорпионите. Ако имате свободни финансови средства, добра идея е да помислите как да ги инвестирате по най-изгоден за вас начин.
СТРЕЛЕЦ - Не е лесен този ден за вас, ще трябва да отстоявате правата си. Избягвайте колективните дейности, съсредоточете се върху личните си дела. Днес е редно да не се доверявате на всичко.
КОЗИРОГ - Днес ще разрешите част от проблемите си на чисто битов план, може да платите някои належащи сметки. В работата си се справяте отлично, без да се стараете много-много.
ВОДОЛЕЙ - Имате много идеи, но нямате пари, с които да ги финансирате. Добре е да акцентувате върху тези ваши планове, които са свързани с печеленето на пари, а не с харченето им.
РИБИ - Днешният ден ще бъде наситен с много контакти, срещи, разговори по-телефона. Внимавайте само да не разпилявате твърде много времето си, дайте си сметка кои са наистина важните за вас неща.

Как всяка зодия реагира при скандал?

Каква жена си според деня, в който си родена?

Как да уловиш мъжа на мечтите си

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди