изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:30 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ

ОВЕН - Главоболието ще ви дойде в повече. Това ще ви направи раздразнителни, но пък ще ви кара да мислите колко по-приятно ще е бъдещето. Поговорете с положително настроени хора.
ТЕЛЕЦ - Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добре, онова което сте замислили.
БЛИЗНАЦИ - Не се разочаровайте от приятелите си само защото не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви.
РАК - Пред вас отново стои въпроса за правилното разпределение между труда и почивката. Ще ви се иска още днес да избягате от задълженията си, но поне гледайте да е незабелязано.
ЛЪВ - В ученето и работата не си струва да се пренапрягате, търпението и труда ще ви спасят. Важно е да бъдете упорити и целеустремени. Прекрасна вечер, посветете я на любимия си човек.
ДЕВА - Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес може да ви извади извън нерви. Постарайте се да не хабите много сили в тази неравна борба и без друго победителят ви е известен...
ВЕЗНИ - Днес до такава степен лесно и безпроблемно ще се справяте с проблемите, колкото и да са сложни, че като нищо цяла върволица от нуждаещи се ще се навърви пред вас.
СКОРПИОН - Ако днес се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни - няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да влияят на мнението ви.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение.
КОЗИРОГ - Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има.
ВОДОЛЕЙ - Днес може да станете предмет на насмешки, въпреки че това не означава че правите нещата неправилно. Бог е с вас, пък околните нека си се шегуват колкото си искат.
РИБИ - Ако не знаете как да си похарчите парите, винаги ще се намерят доброжелатели да ви помогнат. Не е задължително да слушате всички, но пък можете да се забавлявате страхотно с идеите на хората.

Къде се крие сексапилът според зодията

Виното издава характера на човека

10 причини жените да изневеряват

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Овенът убива най-много

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди