изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:39 EEST
ДОБРИЧЛИЯ ПОБЕДИ В УНИКАЛНА БИЙТБОКС БИТКА НА ФЕСТ ВЪВ ВАРНА    
Спорт Представителят на Добрич Killa Bee успя да разбие съперниците си във всички кръгове и да победи в уникална бийтбокс битка, която бе част от младежкия фестивал Funcity. Тя се проведе в Морската градина на Варна. Жури бе световният шампион по бийтбокс - Скилър.


Общо девет бяха участниците в битката. Сред тях имаше и 11-12-годишни деца, които се изправиха рамо до рамо срещу по-големите участници.
Голямата награда заслужено отиде при Killa Bee от Добрич. Второто място е за варненския изпълнител Moшино, участвал във всички издания на Funcity до момента.
Четвъртък, петък и събота са дните, в които любителите на физическата активност ще имат възможност да научат повече за различните видове спорт. В рамките на трите дни на открито ще се прожектират филми, свързани с екстремни спортове – скейт, сърф и катерене. Четвъртък предлага на посетителите на фестивала работилници по катерене, стрелба с лък, сърф и йога. В същия ден ще се проведе и състезание по скейтборд на Скейт Клуб Варна. В петък спортната програма се разширява с турнири по джага, слаклайн тренировки, скачащи кокили и официална демонстрация върху рампа на Тийм Дизастър. От петък ще бъде отворена и рехабилитаторската шатра, в която всички спортуващи ще могат да релаксират и да се възстановят след физическото натоварване. НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ ПОБЕДИ В УНИКАЛНА БИЙТБОКС БИТКА НА ФЕСТ ВЪВ ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди