изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:38 EEST
ДОБРУДЖА ПОСРЕЩА СПАРТАК ВЪВ ВТОРАТА СИ КОНТРОЛА    
Спорт

Футболистите на Добруджа ще проведат в събота втората си контрола от предсезонната подготовка. След като преди седмица се наложиха с 4:0 над дублиращия състав на Черно море (Варна), сега избраниците на старши треньора Светослав Тодоров ще премерят сили с варненския Спартак 1918, като мачът ще е на стадион "Дружба" от 18.00 часа.



Очакванията на феновете са да видят в игра новопривлечените състезатели - добричлията Ивайло Лазаров, който миналия сезон носеше екипа на Дунав (Русе), и 20-годишния Мустафа Мустафа, който е юноша на Черно море (Варна), а през миналия сезон бе футболист на Калиакра. Срещата със "соколите" е от особено значение за момчетата, които са на проби - халфовете Симеон Неделчев и Станислав Николов. Симеон Неделчев е роден през 1995 година в Добрич и започва да тренира футбол в Добруджа, след което преминава в школата на Черно море. Той влезе като резерва след почивката в първата контрола на "жълто-зелените" и малко след това отбеляза красив гол. Станислав Николов също е от Добрич и е юноша на Черно море. Той е на 20 години и през изминалия сезон носеше екипа та Септември (Тервел) в Североизточната "В" футболна група.

 

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ПОСРЕЩА СПАРТАК ВЪВ ВТОРАТА СИ КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди