изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:22 EEST
24 ОТБОРА УЧАСТВАТ В ТУРНИРА "АЛБЕНА ФУТБОЛ ДЖУНИЪР"    
Спорт

С 24 отбора, разпределени в три възрастови групи, започна международният детско-юношески турнир по футбол „Albena football Junior 2014”. Организатор на проявата е Сдружение «Интер спорт груп – БГ» в партньорство със сектор «Спорт» в едноименния курортен комплекс.



Срещите са в следните възрастови групи: 2000/2001, 2002/2003 и 2004/2005 г. Те се провеждат на прекрасните стадиони в Албена, а голямата награда е безплатно участие в международен турнир по футбол във Франция през 2015 година.
В тазгодишното издание на турнира се включиха отбори от Украйна, България, Молдова и Русия. Участниците в състезанието бяха поздравени от Руслан Йорданов – старши мениджър "Спорт", и Илина Илиева – ръководител сектор "Култура" в Албена.  Двамата пожелаха на талантливите футболисти много победи на стадионите в Албена и никога да не забравят красивия български курорт – мястото, което е част от пътя им към световния връх на Цар Футбол. „Целта на турнира е да се даде възможност за изява на млади футболисти, да се повиши спортното им майсторство, да се намерят нови приятелства и партньорства”, заяви организаторът на турнира Илияна Петрова.
Любителите на футбола имат възможност ежедневно да проследяват информации и снимки от мачовете на официалния сайт isgsport.ucoz.com. Закриването на турнира ще се проведе на 12 юли от 17.30 ч. на стадион Албена 1.

 


Сходни връзки

24 ОТБОРА УЧАСТВАТ В ТУРНИРА "АЛБЕНА ФУТБОЛ ДЖУНИЪР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди