изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:27 EET
Дядо извратеняк се гаври с 6-годишно момиченце    
Ред и сигурностИзвратеняк пенсионер от Силистра отива за 2 години и 8 месеца зад решетките заради сексуални гаври с 6-годишно момиченце, извършвани в продължение на 5 месеца.

70-годишният вдовец Георги Стоянов успял да склони родителите на детето, които били изключително бедни хора, да пускат момиченцето да преспива по една нощ седмично в дома му, за да го храни и да се грижи за него.

Изборът на малолетната жертва станал случайно. Пенсионерът бил портиер в ЗММ „Стомана” в Силистра, където работел и вторият баща на детето. Той често се оплаквал на Георги от постоянното безпаричие. Петчленното семейство живеело в близко до дунавския град голямо село. Съпругата не работела и издръжката на трите деца, едно от които било с детска церебрална парализа, била изключително трудна. Портиерът освен пенсия

получавал и

588 лева заплата

и предложил да помогне, като се грижи за едно от децата.

При последвалата среща с цялото семейство избрал не едно от двете момченца, а 6-годишното момиченце. През втората половина на 2012 г. детето ходело в апартамента на дядото в Силистра, преспивало за по една нощ, а той му купувал дрехи, книжки, дори мобилен телефон. Момиченцето свикнало с него и започнало да го нарича „чичо Гошо”, без да подозира какво го очаква съвсем скоро. Родителите били доволни, защото издръжката на семейството станала по-лесна, и се съгласили момиченцето да остава за по-дълго. След Нова година седмичните посещенията продължили, но поведението на дядото се променило.

„Чичо Гошо” се вмъквал в леглото на момиченцето

опипвал го, вкарвал члена си в устата му и извършвал всякакви гнусотии с него, без да се стига до полов акт. Детето разбирало, че това е нередно, и казало на майка си, че не иска да ходи повече при „чичо Гошо”, защото там няма приятелки. Не споменало обаче за гаврите, защото се страхувало.

През май 2013 г. майка на дете от детската градина в селото, която посещавало момиченцето, забелязала, че то дърпа непрекъснато рокличката си, за да прикрие синини по бедрата. Така случаят започнал да се разплита. Уведомен бил отделът за закрила на детето в Силистра и със съдействие на полицаи малолетната жертва била изведена от дома на насилника си, където била намерена.

В апартамента на извратеняка полицаите открили снимки на момиченцето, на които то било голо.

Намерили подобни фотоси

и на друго 4-годишно дете, за което дядото също уж се грижел преди време.

Пострадалото момиченце е настанено в дома на приемно семейство, където се възстановява от преживените травми. То бягало и се криело, когато видело възрастен мъж, а при пътуване в автомобил лягало на задната седалка, за да не го видят хората, както го карал мръсникът.

За проявената немарливост при отглеждането на момиченцето съдът в Силистра наложи 1500 лева глоба на биологичната му майка. Присъдата на Георги Стоянов е окончателна и не подлежи на обжалване. Във вторник той е подал молбата си за напускане в ЗММ „Стомана”.

http://www.monitor.bg

 


Сходни връзки

Дядо извратеняк се гаври с 6-годишно момиченце | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди